A zöldségek és gyümölcsök tisztaságát méri az ASUS legostobább eszköze.

Értjük mi, hogy sok cég, az emberek – covid járvány által kiváltott vagy felerősített – maximális tisztaság és fertőtlenítés iránti igényét próbálja minél nagyobb haszon reményében meglovagolni, de az ASUS PureGo PD100 túlmegy az ésszerűség határán.

Az ASUS legújabb okos eszköze ugyanis nem csinál mást, mint megméri az otthonukba került zöldségek és gyümölcsök tisztaságát, hátra maradt szennyezőanyagok után kutatva, mindezt azután, hogy már alaposan megmostuk őket.

Az alábbi videó ismerteti az eszköz működését.

  1. Mint ahogy az a videóból kiderül, első lépésként a gyümölcsöket magunknak kell jó alaposan megtisztítanunk.
  2. A tiszta gyümölcsöket, zöldségeket vízbe áztatva állni hagyjuk pár percig.
  3. Pár perc elteltével jöhet a varázslat! Az ASUS PureGo PD100-t a vízbe helyezve, az eszköz kiértékeli a vízben található szennyezőanyagok, baktériumok koncentrációját és eldönti, hogy elég tiszták lettek-e a gyümölcsök.
  4. Ha az eszköz LED lámpája piros, vagy narancssárga színről zöldre vált, kész a tisztítás! Indulhat ez evés vagy a főzés!
  5. A gyümölcsöket természetesen addig kell mosnunk, amíg zöld jelzést nem kapunk a PureGO-tól.

Az ASUS PureGO PD100 amikor épp nincs szolgálatban egy csinos, vezetékmentes töltés biztosító dokkolóban foglalhat helyet a munkapulton. A beépített, 1200mAh-s akkumulátor kb. 6 órányi használatot tesz lehetővé.

A 200 dollárba kerülő eszköz az ASUS saját bevallása szerint az Amerikában forgalomban lévő permetezőszerek 70%-nak ismeri fel a nyomait. Nem túl karcos teljesítmény.

Asus PureGo alkalmazás, gyümölcs tisztaság megosztás és napló

Az eszköz Bluetooth 5.0-al kommunikál, így mobiltelefonos alkalmazás is párosítható hozzá.

Hab a tortán, hogy a kimerítő zöldségmosás eredményét megoszthatjuk közösségi hálónkon keresztül, így egyetlen barátunk sem marad le a tényről, hogy mi éppen egy zöld lámpás karalábé, cukkini mosáson vagyunk túl!

Természetesen az eredményeket naplófájl is őrzi, így évek múltán is nosztalgiával idézhetjük fel egy kiadós patisszon súrolás feledhetetlen pillanatait.

Forrás: asus.com

Hírek, Számítógép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük