Ez minden (igazi) gamer álma!

A japán Bauhütte hardcore játékosoknak szánt, elektromos gamer ágyat hozott forgalomba!

A szakadt kanapékon és béna irodai székeken eltöltött (értékes játék) időknek vége! Aki igazi játékosnak vagy kockának nevezi magát és nem egy fapados offline lúzernek, az biztosan ilyen ágyat kér a húsvéti (robot)nyúltól!

A játékpiac igazi fellegvárának számító Japánban, mindössze 57000 yen-ért, átszámítva kb. 460 dollárért árulják, a nem túl fantáziadús névre keresztelt, BGB-100FA gamer ágyikót.

A cég már korábban is olyan hasznos termékkel látta el a játékosokat, mint a melegítőbetétes gamer kesztyű vagy a különböző gamer bútordarabok, polcok és állványok. Ezekkel egy egész gamer (kocka) bunkert vagy kuckót ki lehet alakítani kedvünkre és fantáziánkra bízva!

Multifunkciós gamer ágy és játéksziget

A legújabb fejlesztésük célja, hogy a játékon kívül eltöltött időt is az ágyban tölthesse a kedves felhasználó, így sem az alváshoz, sem az evéshez nem kell többé felkelnie!

A háttámla és a lábrész tetszőlegesen állítható dőlésszögét 2 motor állítja pozícióba, természetesen teljesen elektronikusan és távirányítóval vezérelve.

Igazi álom: állítható gamer ágy Japánból!

A gamer ágy hossza majdnem 2 méter, teherbírása pedig 200 kg így az igazán fajsúlyos játékosok is kedvüket lelhetik benne.

Összfunkciós gamer ágy és élettér

A Bauhütte cég másik izgalmas fejlesztése, a gamer Ninja otthonka overál vagy inkább pizsama, amelynél még arra is gondoltak a fejlesztők (11 egyéb, fontos funkció mellett), hogy a hátsó részét cipzáras nyílással lássák el („Zipper For Toilet”), a nagyobb dolgok kényelmes elvégzéséhez…

Részletes információk: https://www.bauhutte.jp/product/gaming-bed/

Forrás:bauhutte.jp

Játék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük