Elsöprő siker lett a Netflix legnépszerűbb sorozata!

A disztópikus koreai „Squid Game/Nyerd meg az életed” debütálása óta az egész világot lázba hozta!

Cikkünk frissítve: 2021.10.13.

Eldőlt: a Squid Game lett a Netflix legnépszerűbb sorozata!

A szeptemberi bemutató óta 111 millió nézője volt a sorozatnak, ezzel 1 hónap alatt a legnézettebb tartalommá vált, megdöntve a korábbi győztes, a „Bridgerton” 88 milliós nézettségi rekordját.

Még Ted Sarandos-t, a Netflix tartalmakért felelős vezetőjét is meglepte, milyen gyorsan futott be ekkora karriert a legújabb sorozat.

A Netflix-en jelenleg futó legnépszerűbb tartalmakat, a Bridgertont, a Sex Education-t és a Stranger Thingst is sikerülhet legyőzni az eladósodott emberek véres és durva versenyét bemutató 9 részes sorozatnak.

A 2021. szeptember 17-én debütált sorozat, a Parrot Analytics elemzése szerint, szeptember 25-ére már a második legnépszerűbb tartalom volt a globális nézettségi adatokat tekintve.

Egy biztos: a Hwang Dong-hyuk által rendezett Squid Game már most a valaha volt legnézettebb nem angol nyelvű sorozat a Netflixen, lekörözte a spanyol A nagy pénzrablást (La Casa De Papel) is.

A Squid Game a kritikusok előtt is jól szerepelt: a Rotten Tomatoes 100%-ra értékelte, a nézői értékelések ugyanitt pedig 87%-on állnak!

Forrás: koreatimes.co.kr

Hírek, Televízió

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük