Megújul a Skype! Itt az új belépés és felület

A Microsoft tulajdonában álló cég, egy blogpostban jelentette be, hogy hamarosan megújul ez egyik legnépszerűbb chat alkalmazás!

A felhasználói visszajelzések tapasztalatait felhasználva hamarosan egy még megbízhatóbb, gyorsabb és modernebb megjelenésű felületet kapunk a családi/baráti kapcsolattartás vagy az otthoni munkavégzés megkönnyítése érdekében!

Érkezik a legújabb Skype frissítés, új megjelenés és gyorsabb, gördülékenyebb használat!

Talán a legnagyobb előrelépést a teljesen újragondolt vizuális megjelenés jelenti majd, mivel ez több új témát, elrendezést és funkciót foglal magába. A Call Stage-nek hívott felület, a valaha volt legjobb videós kapcsolattartást teszi lehetővé a Skype állítása szerint.

Az új színek, elrendezések és gombok mellé új értesítő hangok is érkeznek majd. Animált hátterek és élő feliratozás is elérhetővé válik a jövőben.

A megjelenésen túl fontos szempont volt a teljesítmény javítása, ennek hatására az új program sebessége akár 30%-al jobb lehet az asztali számítógépen, mint korábban. Az Androidos teljesítményt 2000%-os javulásra értékelték.

Természetesen a teljes körű böngésző és platformtámogatás is megoldott.

A Twin Cam funkciónak hála, mostantól a mobiltelefon kamerájával is bekapcsolódhatunk egy megbeszélésbe.

Az, hogy a jövőben mennyire válnak be a legújabb fejlesztések és az új verzióval a Skype-nak sikerül-e továbbra is a Zoom program méltó ellenfelének maradnia, valószínűleg pár hónap múlva derülhet ki.

Az új Skype verzió letöltése a hivatalos Skype oldalon lesz elérhető.

Hírek, Számítógép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük