Szerviz jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni mobil, tablet és okoseszköz szerviz adatbázisunkhoz, kérjük pontosan töltse ki az alábbi űrlapot! A regisztráció ingyenes!

A kitöltött űrlapok feldolgozása és jóváhagyása manuálisan történik. Nem vállalunk garanciát arra, hogy minden jelentkező automatikusan felvételt nyer a rendszerbe. Minden esetben igyekszünk ellenőrizni az adatok hitelességét. A teljes felhasználói élmény biztosítása és az elbírálás gyorsítása érdekében, kérjük részletesen töltse ki a szervizről, üzletről bekért adatokat! Ha a szerviz több címen is működik, minden szervizt külön-külön töltsön fel a rendszerbe.

Regisztrációjával elfogadja, hogy az üzletről/szervizről pozitív vélemények mellett esetlegesen negatív felhasználói észrevétel is megjelenhet. Az értéklések minden esetben függetlenek és eltérhetnek a weboldal üzemeltetőjének véleményétől és tapasztalataitól. A weboldal üzemeltetőjét ezügyben semmilyen felelősség nem terheli. A weboldal üzemeltetőjének az értékeléseket és visszajelzéseket befolyásolni vagy módosítani csak abban az esetben áll módjában, ha az oldalon törvénybeütköző vagy sértő tartalom jelenik meg.

[contact-form-7 id=”160″ title=”Regisztráció”]

Ha a regisztráció során hibát tapasztal, kérjük jelezze nekünk az info@mobilszervizpont.hu címen.