Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Bemutatkozik az AirPods Pro. Légiesen könnyű, fülbe illeszthető fülhallgató aktív zajszűréssel, áttetsző móddal és személyre szabható illeszkedéssel.

  • Aktív zajszűrés a magával ragadó hangért
  • Áttetsző mód, hogy tudd, mi zajlik körülötted
  • Egész nap kényelmes, mert testre szabhatod
  • Csodával határosan hangzik

Leírás

https://www.youtube.com/watch?v=OCZVRJ5uZxc

Csak a hangot érzed.

A legapróbb részletekig átértelmeztük a kényelem fogalmát, és megteremtettük a hallójáratba illeszthető fülhallgatók új kategóriáját, ami személyre szabható, és különlegesen jó illeszkedésével segíti az aktív zajszűrést. Érezni fogod a zenét, de a fülhallgatót nem.

Válaszd ki a három puha, rugalmas szilikon fülharangból a neked megfelelő méretűt, és pattintsd a helyére.

A fülharangok idomulnak füled formájához, köszönhetően belső falaik csúcs felé elvékonyított kialakításának, így egyszerre stabilan és kényelmesen rögzítik az AirPods Prót. A belső és külső nyomás kiegyenlítésében pedig szellőzők segítenek, így nem is fogod érezni, hogy van valami a füledben.

Zárd ki a külvilágot.

Az AirPods Pro az egyetlen olyan hallójáratba illeszthető fülhallgató, amelynek aktív zajszűrő rendszere folyama­tosan alkalmazkodik a füled felépítéséhez és a hozzá idomuló fülharangok formájához. Így zárja ki a külső zajokat, hogy arra figyelhess, amit hallgatsz.

Egy kifelé néző mikrofon észleli a környezeti hangokat.

Az AirPods Pro azonos hullámformájú ellenfázisú hanggal oltja ki őket, így a környezeti hang megszűnik, mielőtt hallhatnád.

Egy befelé néző mikrofon pedig a füledben figyeli a nem kívánt hangokat, és az AirPods Pro ezeket is ellenfázisú hanggal iktatja ki.

A fülhallgató folyama­tosan, másodpercenként kétszázszor finomít a zajszűrés pontosságán. Az így kapott letisztult, magával ragadó hangzással teljesen ráhangolódhatsz a zenéidre, podcastjaidra vagy hívásaidra.

Azt is hallani szeretnéd, ami körülötted zajlik ? A fülhallgatód szárába épített nyomásérzékelőt hosszan lenyomva válthatsz az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között. Az utóbbi bejuttatja füledbe a környezeted hangjait, így fülhallgatóval a füledben is beszélgethetsz másokkal.

Ilyet még nem hallottál.

Az adaptív hangszínszabályzás rendkívüli hangminőséget eredményez. Automatikusan a füled formájához hangolja a zenét, hogy az AirPods Pro kiegyensúlyozottan gazdag élményt nyújthasson.

Egy befelé néző mikrofon mindent úgy hall, mint te, az AirPods Pro pedig ennek alapján tökéletesíti a megszólaló hangot a közepes és az alacsony frekvenciák finomhangolásával.

Az erősítő úgy vezérli a hangszórómeghajtót, hogy az kioltsa a háttérzajokat, a hangerőt pedig a H1 chippel együttműködve állítja be.

A ki­emel­kedően hatékony, széles dinamikatartományú erősítő nem csupán elképesztően tiszta hangot hoz létre, de az akkumulátort is kíméli.

Világra­szóló chip.

Az aprócska AirPods Pro belsejében számos korszerű technológia talál egymásra. A System in Package (SiP) egytokos rendszer motorja a H1 chip, amely a teljes vezérlésről gondoskodik.

Az Apple saját tervezésű H1 chipjében 10 audiomag gondos­kodik a bámulatosan alacsony hangfeldolgozási késleltetésről, ami valós idejű aktív zajszűrést tesz lehetővé.

Az SiP felépítését aprólékos gonddal terveztük. Az összetevők elrendezése alkalmazkodik az emberi fül formájához, hogy a fülhallgató a lehető legpontosabban, legstabilabban és legkényelmesebben illeszkedhessen.

A nyomásérzékelővel egyszerűen vezé­relheted a zenét és a hívásokat, illetve válthatsz az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között.

Az izzadság- és vízálló AirPods Pro egész nap tartja veled a lépést. A mikrofonportot fedő terpesztett hálós rács jóvoltából szeles időben is tisztábban szólnak a hívások.

Vezeték­mentesen töltheted, egész nap hallgat­hatod.

A vezeték nélküli töltőtokból utántöltve az AirPods Pro több mint 24 órán át képes működni. A tok a Qi szabványú töltőkkel kompatibilis.

Végtelenül egyszerű a kezdetektől fogva.

Az AirPods Pro az AirPodshoz hasonlóan mintegy varázsütésre csatlakozik az iPhone-odhoz vagy az Apple Watchodhoz.

A Hang megosztása funkcióval két pár AirPodsra streamelhetsz zenéket, podcastokat és más hangtartalmat.

Specifikáció

HangtechnológiaAktív zajszűrés, Áttetsző mód, Adaptív hangszínszabályzás, Nyomáskiegyenlítő szellőzőrendszer, Egyedi tervezésű, nagy kitérésű Apple meghajtó, Egyedi tervezésű, széles dinamikatartományú erősítő
ÉrzékelőkKettős mikrofon nyalábformáló techno­lógiával, Befelé néző mikrofon, Kettős optikai érzékelő, Mozgásészlelő gyorsulásmérő, Beszédhangészlelő gyorsulásmérő, Nyomásérzékelő
ChipH1-alapú SiP modul
VezérlésEgyszeri megnyomás: lejátszás indítása és szüneteltetése, telefonhívások fogadása – Kétszeri megnyomás: kihagyás előreugrással – Háromszori megnyomás: kihagyás visszaugrással – Lenyomva tartás: váltás az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között
VédelemIPX4-es besorolás: Izzadság- és vízálló
Fülhallgató magasság:30,9 mm
Fülhallgató szélesség:21,8 mm
Fülhallgató mélység:24 mm
Fülhallgató tömeg:5,4 g
Tok magasság:45,2 mm
Tok szélesség:60,6 mm
Tok mélység:21,7 mm
Tok tömeg:45,6 g
TöltőtokA Qi szabványú töltőkkel és a Lightning csatlakozóval is használható
Akkumulátor AirPods Pro: Akár 4,5 óra zenehallgatási idő egy feltöltéssel (akár 5 óra, ha az aktív zajszűrés és az áttetsző mód ki van kapcsolva). Akár 3,5 óra beszélgetési idő egy feltöltéssel.

AirPods Pro vezeték nélküli töltőtokkal: Több mint 24 óra zenehallgatási idő. Több mint 18 óra beszélgetési idő.

Ha 5 percre a tokba teszed, körülbelül 1 órán át használhatod zenehallgatásra, vagy körülbelül 1 órán át beszélgetésre.

CsatlakoztatásBluetooth 5.0

Forrás: www.apple.com