Sony WF-1000X M4

Sony WF-1000X M4

 • Működési idő: (zajszűréssel) 8 óra
 • Hatótávolság: 10 méter
 • Beszélgetési idő (zajszűréssel): 5.5 óra
 • Frekvenciaátvitel: 20Hz – 20,000Hz(44.1kHz sampling) / 20Hz – 40,000Hz(LDAC 96kHz sampling, 990kbps)
 • Akkumulátor:
 • Bluetooth verzió: 5.2
 • Súly: 41g

Leírás

A te világod. Semmi más.

Kivételes zenei élmény, kifejezetten rád szabva. A WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató a kategóriaelső zajcsökkentés és a hangminőség új szintjét képviseli. Bármilyen fülbe illeszkedik, és személyre szabott, mindig adott helyzethez igazított élményt kínál.

Fedezd fel a szabadságot

Tekintsd meg, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató miként ötvözi a legfejlettebb zajcsökkentési technológiánkat kivételes zenei teljesítménnyel és testre szabott okosfunkciókkal, amelyek igazodnak az adott helyszínhez

Kategóriaelső zajszűrés – most még jobb

A WF-1000XM4 fülhallgatók minden elemének tervezése az alapoktól indult. Ilyen például az új, a Sony által célzottan fejlesztett,beépített V1 processzor, amely minden korábbinál hatékonyabban szűri a zajt, a nagyobb teljesítményre képes hangszóróegység, a zajérzékelő mikrofon és a stabilabb illeszkedést szolgáló, innovatív zajszigetelő fülpárnabetét is.

Beépített V1 processzor

Az új, a Sony által célzottan fejlesztett, beépített V1 processzor kiaknázza elismert QN1e chipünk zajcsökkentési teljesítményét, és még tovább megy. Fokozott zajcsökkentési teljesítménye és a Bluetooth „System on Chip” technológia a kategória legjobb zajcsökkentését eredményezi, ráadásul alacsonyabb energiafelhasználással.

Nagy teljesítményű, kettős zajérzékelő mikrofon

A fülhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) zajérzékelő mikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó.

Új, 6 mm-es hangszóróegység

Az újonnan kifejlesztett, 6 mm-es hangszóróegység 20%-kal megnövelt mágnestérfogata és hatékony membránja nagyobb teljesítményt kínál alacsony frekvenciákon. Emellett javítja a zajcsökkentést is: nagy precizitású kioltójelet generál az alacsony frekvenciatartományban.

Zajszigetelő fülpárnabetétek

Az új fejlesztésű zajszigetelő fülpárnabetétekben különleges poliuretánhab-anyag található. Puha és rugalmas, maximális érintkezési felületet biztosít a fülpárnabetét és a hallójárat között, és kitölti a réseket a hangszigetelés és a zajcsökkentés érdekében. Jobban tapad a hallójárat falához, stabilabban illeszkedik, így a WF-1000XM4 fülhallgatók könnyen hordhatók.

Többet hallhatsz a környezetedből

Környezetei hang üzemmódban a WF-1000XM4 fülhallgató minden korábbinál több környező hangot észlel, így természetesebb a hangélmény, és kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel.

Kivételes hangminőség

A WF-1000XM4 támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát.3 Külön megtervezett, 6 mm-es hangszóróival dinamikus hangzást teremt kis mérete ellenére, hatékony membránja pedig gazdag basszust kínál. Beépített V1 processzora javítja a hangminőséget, csökkenti a torzítást, továbbá LDAC-kodekes feldolgozásra és DSEE Extreme funkcióra is képes.

High-Resolution Audio-élmény vezeték nélkül

A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless3 technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth®-hangátvitelhez képest, így lehetőség van High-Resolution Audio-tartalmak kivételes, a vezetékes kapcsolatéval vetekedő minőségű lejátszására.

Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik

A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat.4 Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.

Még intelligensebb zenei élmény

Amint megszólalsz, a Speak-to-Chat funkció azonnal szünetelteti a zenét és beengedi a külső hangokat, hogy beszélgetni tudj5 – hasznos funkció, ha szeretnéd tovább hordani a fülhallgatót, vagy ha tele a kezed. Ha pedig vége a csevegésnek, a zene lejátszása automatikusan újraindul.6 A Speak-to-Chat felismeri a hangodat, és reagál rá. Alapja a Precise Voice Pickup technológia, amely négy mikrofont és érzékelőt ötvöz fejlett audiojel-feldolgozással.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.

 • Utazás
  Merülj el az élményben utazásaid során, semmilyen háttérzaj nem zavarja meg kedvenc zeneszámaidat.
 • Séta
  Sem az utcán, sem az irodában nem kerüli el semmi a figyelmedet, zavartalanul élvezheted a zenét.
 • Várakozás közben

 • Hallhatod a fontos bejelentéseket várakozás közben, miközben a többi háttérzaj néma marad.

A fülhallgató, amely megismerkedik veled

Beállíthatod, hogy az „Adaptív hangszabályozás” funkció megtanulja felismerni a gyakran látogatott helyszíneidet – például az irodát, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítsa.

Kiváló hívási hangminőség

A Precise Voice Pickup technológia nyalábformáló (beamforming) mikrofont és csontvezetéses érzékelőt használva biztosítja, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató tisztán és pontosan vegye a hangodat a kezeket szabadon hagyó hívásoknál – otthon, kávézóban, bárhol. Emellett a zajcsökkentésnek köszönhetően tisztábban hallhatod a hívás másik szereplőjét, még zajos helyzetekben is.

A technológiája révén minden szó érthető
A nyalábformáló (beamforming) mikrofonok kalibrálása lehetővé teszi, hogy csak a szádból származó hangokat regisztrálják. A magasabb jel-zaj aránynak köszönhetően minden szót észlelnek, még zajos környezetben is.

Észleli a beszédhang rezgéseit a tisztább hangzás érdekében
A csontvezetéses érzékelő csak a beszédhangod rezgéseit veszi – nem regisztrálja a környezet hangjait –, így még tisztábban érthető, amikor hívást folytatsz.

Keresd meg a fülhallgatódat Fast Pair funkcióval

A WF-1000XM4 fülhallgató támogatja a Google új és hasznos Fast Pair funkcióját. A WF-1000XM4 egyetlen koppintásra gyorsan és egyszerűen képes Bluetooth-párosítást végezni Android-eszközeiddel. Könnyen megtalálhatod a valahol ottfelejtett fülhallgatódat,ha megcsörgeted őket, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyüket. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.

Egyszerűen párosítható számítógéppel

A „Swift Pair” gyors és egyszerű párosítást végez WF-1000XM4 fülhallgatód és Windows 10 laptopod, asztali géped vagy táblagéped között. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10 eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

Ergonomikus felületkialakítás a jobb illeszkedésért

A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óra hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-1000XM4 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.

Használd az alkalmazást a neked tökéletes méret megállapításához

Találd meg a füledhez illeszkedő méretet a Sony | Headphones Connect segítségével. Végigvezet néhány egyszerű lépésen, hogy megtaláld az ideális méretű zajszigetelő fülpárnabetétet8 a maximális hangminőség és minimális külső zaj érdekében.

Tökéletes tévéműsorokhoz, filmekhez és egyebekhez

Videotartalmat nézel okostelefonon vagy tableten? A WF-1000XM4 fejlett, vezeték nélküli kapcsolata precízen szinkronizálja a képernyőn látottakat és a fülhallgatóban megszólaló hangokat az élvezetesebb élmény érdekében.

Tisztább, stabilabb Bluetooth-jel

A beépített V1 processzor adattovábbítási algoritmusának optimalizálása stabilabb kapcsolatot, kevesebb hangkihagyást eredményezett akár interferenciával terhelt környezetben is. Mindkét fülhöz egyszerre továbbítja a hangot minden eddiginél kisebb jelkéséssel és nagyobb jelerősséggel.

Vízállóság a mindennapokban

IPX4 szintű9 vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 8 órán át – is bírja, a tok pedig további 16 órára elegendő energiát tárol. Azaz 24 órányi10 zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.

Egyszerű, vezeték nélküli töltés Qi-technológiával

Nincs szükség kábelre, Qi-technológiája révén a WF-1000XM4-et egyszerűen töltheted. Akár Qi-technológiát rejtő okostelefonnal, például a legújabb, akkumulátormegosztásos Xperia modellel is töltheted a fülhallgatót és a töltőtokot.

Minden érintésnyi távolságban

A WF-1000XM4 intuitív érintésvezérlési beállításokat kapott – pl. a bal fülbetétre koppintva zajcsökkentésről „Környezeti zajok” módra, hosszú érintésre a Quick Attention funkcióra, a jobb betét dupla koppintásával pedig a következő számra válthatsz. Ráadásul saját funkciókat rendelhetsz a betétekhez a Headphones Connect segítségével.

Azonnali szünet. Azonnali lejátszás.

Elég kivenned a fülpárnákat a füledből, és a zene elhallgat – a közelítésérzékelő követi, hogy mikor hordod bármelyiket. Helyezd vissza a fülpárnákat, és a zene ismét szólni kezd.

Milyen hangzásélményre vágysz?

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheted a hangerőszinteket.

Színválasztás

A WF-1000XM4 fülhallgató fekete vagy ezüst színben kapható.

Kisebb méret, kompromisszum nélkül

A belső elrendezés áttervezésével a WF-1000XM4 fülhallgató 10%-kal kisebb az előző generációnál anélkül, hogy kompromisszumot kellett volna kötni a hangminőség vagy az akkumulátorkapacitás terén. Mindössze 7,3 grammos, így akár egész nap is viselheted. A töltőtok is kisebb 40%-kal, mégis 16 órányi lejátszáshoz elegendő töltést biztosít utazáskor.

Jobb a környezetnek

A WF-1000XM4 műanyagmentes csomagolásának tervezése az alacsony toxicitást célzó tervezési alapelvek és a „Újrahasznosításra alkalmas termék” filozófia jegyében történt, a fokozott társadalmi felelősségvállalás jegyében. A papírcsomagolás 99%-a (a címkék kivételével) kifejezetten a Sony számára kifejlesztett, újrahasznosított és fenntartható anyagok felhasználásával készült.

A doboz tartalma

A WF-1000XM4 fülhallgatód csomagolását felnyitva 3 féle méretű zajszigetelő fülpárnabetéteket, valamint egy USB-C-töltőkábelt találsz.

Specifikáció

Technikai jellemzők
Termék típusa:Bluetooth fülhallgató
Hordhatósági változatok:Fülhallgató
Kivitel:Hallójáratba illeszkedő (In-Ear)
Jelátvitel:Vezeték nélküli
Frekvenciaátvitel:20 Hz – 20 kHz, 20 Hz – 40 kHz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
High Resolution Audio:Igen
Zajcsökkentés:Igen
Kialakítás
Beépített mikrofon:Igen
Bluetooth:Igen
Bluetooth verzió:02.máj
Csatlakozók:USB Type-C (töltés)
Különleges jellemzők:DSEE Extreme™, Fast Pair funkció
Áramellátás
Feltölthető:Igen
Vezeték nélküli töltés:Igen
Elem/ akkumulátor típusa:Li-ion
Max. működési idő:Akár 8 óra
Töltési idő:1.5 óra
Általános jellemzők
Szélesség:67 mm
Magasság:40 mm
Mélység:30 mm
Tömeg:41 g
Tömeg:7.3 g
Szín:Fekete, fehér
Doboz tartalma: Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató, USB-C tápkábel, Töltőtok, 3 méretű füldugó (S, M, L),

Forrás: sony.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük