Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 okosóra adatlap, termék specifikáció, részletek, bemutató

Apple Watch Series 5

Az Apple legújabb okosórájának kijelzője sosem kapcsol ki. A mindig bekapcsolt Retina kijelző állandóan mutatja a számlapot.

  • 977 mm2-es LTPO OLED Retina kijelző
  • S5 64 bites, kétmagos processzor
  • Wifi,
  • Bluetooth,
  • 50 méterig vízálló

https://www.youtube.com/watch?v=5bvcyIV4yzo

Minden órában a te stílusod.

Az Apple Watch Series 5 mindig bekapcsolt kijel­zőjével könnyebben képben maradhatsz, mint eddig bármikor. Már a csuklód felemelése nélkül is láthatod a számlapokat és a számodra leg­fon­to­sabb infókat a komplikációkról. A tokok – most először – 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek. A változatos stílus- és színválasztékú, könnyen cserélgethető szíjakkal kedvedre variálhatod az óra megjelenését.

Mindig bekapcsolt Retina kijelző.

A pontos időt és a számlapodon megjelenő más információkat mostantól anélkül is láthatod, hogy felemelnéd a csuklódat vagy megérintenéd a számlapot, hiszen a kijel­ző sosem kapcsol ki. Így ha egy maratoni megbeszélés végefelé számolod vissza a perceket, vagy biciklizés, esetleg fekvőtámaszozás közben kíváncsi vagy az edzésed mérőszámaira, csak rá kell pillantanod az órádra.

Ez a kijelző egész nap lenyűgöz.

Ahhoz, hogy akkumulátora egész nap bírja, az óra hardverének és szoftverének teljes összhangban kell működnie. Amikor leengeded a csuklódat, a kijel­ző alacsonyabb fényerőre vált, de láthatók maradnak rajta a főbb elemek, például az óramutatók. Ha megérinted a számlapot vagy felemeled a csuklódat, újra kivilágosodik az egész kijel­ző.

Szinte a végtelenségig variálhatod a számlapod.

Mindegyik számlap személyre szabható: kiválaszthatod, hogy melyik app vagy rendszerelem információit és funkcióit szeretnéd közvetlenül elérhetővé tenni a komplikációkkal. Ezekből több száz létezik, és némelyik számlapon – például az Infógrafikonon – akár kilenc is elfér.

Apple Watch Series 5 okosóra

Mesterművek.

Termékeink anyagának kifejlesztésére ugyanolyan nagy figyelmet fordítunk, mint a bennük működő technológiákra. Az Apple Watch tokja 7000-es sorozatú, vagyis űrtechnológiai minőségű alumíniumból készül, mely amellett, hogy könnyű és szép, most már 100%-ban újrahasznosított is – mégpedig az iPhone XR gyártási folyamatából.

Mindig az alkalomhoz illő szíj.

Az Apple Watch-szíjakat úgy terveztük, hogy könnyű legyen cserélgetni őket. Bármelyiket becsúsztathatod a tokba és kihúzhatod belőle egyetlen mozdulattal, így gyorsan szíjat cserélhetsz, ha például egyenesen az edzőteremből kell átsietned egy üzleti vacsorára. A választékban elegáns bőrből, kiváló tulajdonságokkal rendelkező fluoroelasztomerből, rugalmas szőtt műanyagból és fémből készült szíjakat is találsz. Annyiféle szín és ötletes rögzítési megoldás közül választhatsz, hogy minden szíjcsere olyan érzést kelt, mintha vadonatúj órát vennél fel.

Lenyűgöző technológia a tokban.

Méretéhez képest az Apple Watch bővelkedik a meglepően komoly képességekben. Megtévesztően egyszerű külseje a mérnöki szakértelem legjavát képviselő technológiák egész sorát rejti.

Technikai adatok

Kijelző típusaKombinált
ÜvegIon-X
Óralap átmérője44 mm
Kijelző mérete1,57 „
Kijelző típusaOLED
Operációs rendszer kompatibilitásiOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója iOS 10 , iOS 11 , iOS 12 , iOS 8 , iOS 9
Vízállóság50 m (5 ATM)
Védettségi fokozat Nincs adat
Max. akkumulátor üzemidő18 óra (0,75 nap)
KapcsolódásWiFi , Bluetooth
Tárhely kapacitása 32 000 MB
Szíj hossza 200 mm
Tömeg48 g
Smart funkciókNFC fizetések, Akkumulátor állapota, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Értesítés mobilról, Rezgés
AktivitásFutás , Kerékpározás , Úszás , Fitnesz , Síelés , Golf , Séta , Túrázás
PulzusmérésKözvetlenül/Csuklón
NFC fizetési típusApple Pay
Sport funkciókPulzusmérés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, EKG-mérés
ÉrzékelőkGPS , Iránytű , Gyorsulásmérő , Magasságmérő , Galileo , GLONASS , Giroszkóp
ÓrafunkciókNaptár , A hét napja , Holdfázis , Chronograf , Kettős idő , Stopper , Ébresztőóra , Megvilágítás , Dátum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük