Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra

Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra adatlap

  • Diktálás alapú üzenetküldés (csak Android OS-n)
  • Alvás Pontozás (Sleep Score)
  • 24/7 szívritmus mérés
  • Applikációk & értesítések
  • Zenés Élmény
  • Mindig aktív képernyő mód
  • 5+ napos készenléti idő
  • Fitbit Pay

 

 

Íme a Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra (NFC), fekete/szén – egy okosóra, amely minden pillanatot egy új szintre emel. Használd a hangod az ébresztő hangjelzés beállításához, lefekvéshez emlékeztető készítéséhez, vagy az időjárás jelentés megtekintéséhez. Vidd edzőtermi stílusodat az irodába a modern és változatos külső segítségével. Tekintsd meg edzési adataidat a mindig aktív képernyőn keresztül. Továbbá vedd hasznát a Fitbit Pay-nek, a napi szintű alvás pontozásnak, a különféle applikációknak, az értesítőknek, a 24/7-es pulzus mérésnek, és tárolj 300+ zeneszámot egy élményért, ami körülötted forog.

Emlékeztetők & beszéd alapú válaszok 
Kapj értesítést hívásokról, üzenetekről, naptári eseményekről és applikációkról ha a telefonod a közelben van – és válaszolj üzenetekre a hangoddal az okosórán keresztül (csak Android esetében)

Aludj Jobban, Élj Jobban 
A szívritmuson, lélegzésen, illetve az átaludt és nyugtalan órákon alakuló Alvás Pontozás (Sleep Score) minden este segít neked jobban megérteni az alvásod minőségét.

Légy Tudatában Az Edzés Hatékonyságával 
Tartsd számon az elégetett kalóriákat, optimalizáld az edzéshez szükséges erőfeszítést, illetve tekintsd meg a nyugalmi állapotú szívverés mértékét és a kardio jellegű fittség szintjét a 24/7-es szívritmus méréssel, a Fitbit app-on keresztül.

Vidd Bárhová A Zenéidet 
Kezeld a Spotify app-odat és add hozzá Deezer lejátszási listáidat – a 300+ zeneszám csuklón tárolásáról és lejátszásáról nem is szólva.

Maradj Csatlakozva 
Töltsd le a százával elérhető, fitnesszel, pénzüggyel, sporttal és szórakozással kapcsolatos app-ok bármelyikét – a Strava-tól a British Airways-ig és Időjárásig. Kapj értesítést hívásokról, üzenetekről, naptári eseményekről és app-okról.