Garmin Forerunner 955 Solar

Garmin Forerunner 955 Solar Okosóra

  • Kijelző: 1.3 inch – 33 mm – 260 x 260 felbontás – Corning® Gorilla® Glass DX
  • Memória: 32 GB
  • Üzemidő: akár 20 nap
  • Szenzorok: Giroszkóp, Iránytű, GPS, Gyorsulásmérő, Hőmérő, GLONASS, Barometrikus magasságmérő, Galileo, Szívritmus, Véroxigén

Leírás

Forerunner® 955 Solar

Szárnyaljon túl versenytársain

Solar modell 49 órás GPS üzemidővel. Érintőképernyő, pontosabb GPS. A napkezdési Morning Report segít átlátni nap elejei egészségügyi állapotunk és az edzésekhez is ad útmutatást.

A dobogó felé nyomul? Vegye fel ezt a könnyű okosórát. Eddzen a legjobban, teljesítsen a legjobban, és tartson ki a többiek mellett a Power Glass™ napelemes óralencsével, amely meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Napelemes akkumulátor
Akár 20 napos akkumulátor-üzemidő okosóra üzemmódban, napelemes töltéssel. GPS üzemmódban akár 42 óra, napelemes töltés esetén pedig akár 49 óra. UltraTrac™ üzemmódban napelemes töltés esetén akár 110 órával is tovább bírja.

Érintőkijelző és gombok
Kattintson vagy lapozza át a térképeket és statisztikákat hagyományos gombokkal vagy az új, érzékeny érintőképernyővel.

Dedikált kialakítás
A mindössze 52 gramm súlyú Forerunner 955 okosórával könnyen mozoghat és a testéhez igazodik.

Győzelemre tervezve

Edzésre készen
Az ébredés pillanatától kezdve kaphat egy készenléti pontszámot az alvásminősége, a regenerálódása, az edzésterhelése és egyebek alapján, így meghatározhatja, hogy ez egy jó nap-e arra, hogy keményen vagy lazán eddzen.

Reggeli jelentés
Már ébredés után áttekintést kaphat az alvási, regenerálódási és edzési kilátásairól – a HRV állapot és az időjárás mellett. Még a jelentését is testre szabhatja, hogy azt mutassa, amit látni szeretne.

HRV státusz
A Firstbeat Analytics™ csapatunk által kifejlesztett technológián alapuló, alvás közbeni pulzusszám-változás révén mélyebb megértést nyerhet általános egészségi állapotáról, edzéséről és regenerációjáról.

Verseny widget
Készüljön fel a következő versenyére edzési tippekkel, napi javasolt edzésekkel és a pálya részletein, az időjáráson és a teljesítményen alapuló előrejelzésekkel.

Napi edzési ajánlások
Tekintse meg az egész heti napi javasolt edzéseit, amelyek minden futás után alkalmazkodnak a teljesítményéhez és a regenerálódáshoz, valamint a Garmin Connect™ okostelefon-alkalmazás naptárában a következő versenyekhez.

Garmin edző
Az ingyenes adaptív edzéstervek 5 km-es, 10 km-es és félmaratoni programokat tartalmaznak, szakértő edzők útmutatásával, amelyek alkalmazkodnak Önhöz és céljaihoz.

Futási energia
A Running Dynamics Pod vagy a HRM-Pro™ monitor használatával folyamatosan mérheti a csuklóján, hogy mennyi energiát fejt ki futás közben az útra.

Valósidejű állóképesség mérés
Használja ezeket az adatokat a megerőltetés nyomon követésére és kezelésére – és segítsen elkerülni a túlterhelést a futás vagy a kerékpározás kezdetén.

Futási dinamikák
Running Dynamics Pod vagy HRM-Pro monitor használata esetén a Forerunner 955 óra olyan fontos futási mérőszámokat mér, mint a lépésszám, a lépéshossz, a talajjal való érintkezési idő, az egyensúly és még sok más.

Edzési státusz
Az új mutatók, például a HRV-állapot, a közelmúltbeli edzéstörténet és a teljesítmény segítségével könnyen betekintést nyerhet az általános erőfeszítésébe – és abba, hogy produktívan, csúcsformában vagy megfeszülten edz.

Akut terhelés
Hasonlítsa össze a legutóbbi edzéseinek intenzitását az optimális tartományhoz, hogy javítsa fittségét és edzéstörténetét.

Edzés hatása
Az aerob és anaerob edzéshatás visszajelzéseivel megnézheti, hogy az edzések hogyan befolyásolják az állóképességet, a sebességet és erejét.

Pacepro™ funkció
A PacePro funkció a pálya lefutása során a fokozathoz igazított útmutatással segít tartani a tempót.

Regenerálódási idő
A legutóbbi edzése, valamint az általános stressz, az alvás és az edzésen kívüli napi tevékenységek alapján tudja meg, hogy mennyi ideig kell regenerálódnia a következő nagy megerőltetésű edzése előtt.

VO2 Max
Eddz okosabban a VO2 Max segítségével, amely a várható teljesítményt jelzi. Ez a mérőszám még a hőség vagy a tengerszint feletti magasság okozta teljesítményváltozásokat is figyelembe veszi.

Teljesítmény kondíció
Futás közben elemzést kaphat a tempójáról, a pulzusszámáról és a pulzusvariabilitásáról, hogy valós idejű értékelést kapjon aktuális teljesítőképességéről.

Edzéstervek szinkronizálása
Szerezze be beltéri és kültéri edzésterveit a Garmin Connect™ alkalmazásból, vagy szinkronizáljon zökkenőmentesen a Forerunnerrel más platformokról, például a TrainingPeaks® és a TrainerRoad alkalmazásból.

Beépített sport alkalmazások
Változtassa meg edzéseit a kerékpározáshoz, triatlonhoz, medencés és nyíltvízi úszáshoz, pályafutáshoz és sok más tevékenységhez készült profilokkal. Versenyeken és edzéseken egyetlen gombnyomással válthat sportágat.

Vizuális verseny előrejelző
A futástörténete és az általános fittségi szintje alapján kaphat egy becslést arról, hogy milyen tempót tud futni 5 km-en, 10 km-en – vagy akár maratonon. Ráadásul a trendadatok kiemelik az edzése hatását az idő múlásával.

Tegye meg a távolságot. Ismerje meg a távolságot.

Többsávos támogatás
Hozzáférés több globális navigációs műholdrendszerhez, és hozzáférés a navigációs műholdak által küldött több frekvenciához a nagyobb pontosság érdekében olyan területeken, ahol a GNSS-jelek visszaverődnek, gyengék vagy jellemzően nem hatolnak be – így kiváló pontosságot biztosít a futás távolságának és sebességének meghatározásához – még kihívást jelentő környezetben is.

Teljesen színes térképezés
Akár városi utcákon fut, akár sűrűn borított ösvényeken teker, a Forerunner 955 teljes színű, beépített térképet biztosít, hogy a helyes úton maradjon.

Navigáció minden kanyarban
Kövesse az útvonalat a turn-by-turn utasítások segítségével, amelyek előre jelzik, hogy mikor következik a következő kanyar.

Oda-vissza útvonaltervezés
A Trendline™ népszerűségi útvonaltervezéssel könnyű megtalálni a legjobb helyi útvonalakat. Csak adja meg a kívánt távolságot, és a Forerunner 955 olyan útvonalakat javasol, amelyek visszaviszik Önt a kiindulási pontra.

Előjelzés
A pálya mentén található érdekes pontok áttekintése. Ezenkívül megtekintheti a teljesítménymérőket, a köztes időket és a távolságot/emelkedést – valamint a pálya legfontosabb pontjainak összefoglalóját.

ClimbPro funkció
Használja a ClimbPro emelkedőtervezőt a letöltött pályákon, hogy valós idejű információkat láthasson a jelenlegi és a következő emelkedőkről, beleértve a meredekséget, a távolságot és a szintemelkedést.

Biztonság és követés funkciók
Ha nem érzi magát biztonságban, vagy ha az órája érzékeli, hogy incidens történt, a segítségnyújtás és az incidensérzékelő funkciók elküldik tartózkodási helyét a vészhelyzeti kapcsolattartóknak. Az incidensérzékelés alapértelmezés szerint csak bizonyos tevékenységprofilok esetében van engedélyezve.

Pályák
Hozzon létre vagy keressen meglévő pályákat a Garmin Connect alkalmazásban, így soha nem fog kifogyni a futó helyekből. Vagy tervezzen egyet más platformokon, mint például a Strava és a Komoot, majd szinkronizálja őket automatikusan a Forerunner okosórával.

Legyen kapcsolatban testével

Csuklónál mért szívritmus
Az óra a legújabb generációs pulzusérzékelőnkkel folyamatosan méri a pulzusszámát, és figyelmezteti, ha pihenés közben túl magas vagy túl alacsony marad. Emellett segít felmérni, hogy milyen keményen dolgozik tevékenységek közben – akár úszás közben is.

Body Battery™ energiafigyelés
Kövesse nyomon teste energiaszintjét, hogy megtalálja az aktivitás és a pihenés legjobb időpontjait.

Alvás pontszám és fejlett alvásfigyelés
Kap egy pontszámot az alvás minőségéről, és megtudhatja, hogyan javíthatna rajta. Még a különböző alvási szakaszokat, valamint a pulzusszámot, a stresszt, a Pulse Ox és a légzést is nyomon követheti.

Pulse OX szenzor
Ez a csuklóra épülő Pulse Ox érzékelő figyeli a vér oxigéntelítettségi szintjét a fejlett alvásfigyelés és a magassági akklimatizáció támogatása érdekében.

Női egészség figyelés
A Garmin Connect alkalmazással nyomon követheti menstruációs ciklusát vagy terhességét. Naplózza a tüneteket, kapjon edzés- és táplálkozási oktatást, és még sok mást. Még a csuklóján is láthatja és naplózhatja a részleteket.

Health Snapshot™ funkció
Naplózzon egy 2 perces munkamenetet a legfontosabb statisztikák rögzítéséhez, beleértve a pulzusszámot, a pulzusszám-variabilitást, a Pulse Ox-ot, a légzést és a stresszt. Ezután a Garmin Connect™ alkalmazáson keresztül a kompatibilis okostelefonon keresztül jelentést készíthet ezekből a statisztikákból, amelyet megoszthat.

Maradjon csatlakoztatva rekordállítás közben is

Zene a csuklóján
Töltsön le akár 500 zeneszámot és lejátszási listákat Spotify®, Deezer vagy Amazon zenei fiókjából (előfizetés szükséges lehet).

Garmin Pay™ érintkezés nélküli fizetések
A Garmin Pay érintésmentes fizetéssel a részt vevő szolgáltatókon keresztül könnyedén átjuthat a pénztári sorokon.

Okos értesítések
Az Apple® vagy Android™ okostelefonnal párosítva közvetlenül az órájára kaphat e-maileket, szöveges üzeneteket és figyelmeztetéseket. Androidos telefon esetén még válaszolni is tud az üzenetekre.

Intelligens tréner vezérlés
A Tacx® Smart tréner ANT+® technológián keresztül történő vezérlése a pályaszimulációhoz, az automatikus ellenállásváltáshoz és az edzésutasításokhoz, amikor az órájáról használ pályákat vagy edzéseket.

Garmin Connect alkalmazás
Nézze meg az egészségügyi és fitneszadatait, lépjen kapcsolatba és versenyezzen barátaival, jelentkezzen kihívásokra, hogy jelvényeket szerezzen és még sok minden mást – mindezt egyetlen ingyenes, előfizetés nélküli alkalmazásban.

Connect IQ™ Store
A kompatibilis okostelefonra letöltött Connect IQ Store alkalmazásból adhat hozzá óraszámlapokat, adatmezőket és alkalmazásokat a párosított órájához.

Garmin Forerunner 955 Solar specifikációk

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):46,5 x 46,5 x 14,4 mm (130-220 mm csuklókerületig)
Kijelző méret:33 mm képátló
Kijelző típus:Napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
Súly:53 g
Akkumulátor/működési idő:Okosóra:15 nap + 5 nap napelemmel ; 42 óra + 7 óra napelemmel ; 20 óra + 2 óra napelemmel
Vízállóság:5ATM
GPS vevő típusa:Multi-Band, Multi-GNSS, GPS, GLONASS, Galileo
Beépített memória/memóriakártya:akár 200 órányi edzésre
Szívritmusmérő:Elevate optikai / külső mellkaspánt támogatott
Térképkezelés:Előre telepített Európa TopoActive térkép
Felbontás:260 x 260 képpont
Útvonalak/Nyomvonalak:memória kapacitásáig
Beépített zenelejátszó BT-n:Igen
Barometrikus magasságmérő:Igen
Iránytű:3 tengelyű
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra):Igen
Vadász/Halász adatbázis:Igen
Napnyugta/Holdkelte információ:Igen
Vezeték nélküli technológiák:Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis:Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
Okostelefonos értesítések:Igen
Óraüveg típusa:Corning Gorilla Glass DX
Tokozás típusa:szálerősített polimer
Karóra funkciók:Igen
Giroszkóp:Igen
Gyorsulásmérő:Igen
Hőmérő:Igen
Lépésszámlálás, mozgásra figyelmeztetés:Igen
Megmászott emeletek számolása:Igen
MoveIQ:Igen
Erősítős, beltéri edzések:Igen
Személyre szabható adatmezők:Igen
Személyre szabható tevékenységi profilok:Igen
Auto Pause:Igen
Auto Lap:Igen
Kézi körváltás (Manual Lap):Igen
Letölthető edzéstervek:Igen
Virtuális edzőpartner:Igen
Személyre szabható riasztások:Igen
VO2 max becslés:Igen
Edzési hatás (aerob, anaerob):Igen
Korábbi tevékenység elleni verseny:Igen
Automatikus multisport:Igen
Szegmensek (Live, Garmin):Igen
Livetrack:Igen
Group Livetrack:Igen
Regenerálódási tanácsadó:Igen
HRV Stressz mérés:Igen
Szívritmus adat továbbítás:Igen
Futásdinamikai adatok kezelése:Igen
Golf funkciók:Igen
Kerékpáros funkciók:Igen
Úszási funkciók:Igen
STRAVA szegmensek:Igen
POWER meter kompatibilis:Igen
Pulzoximéter:Igen
GarminPay:Igen
Egyéb adatok:balesetérzékelés

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük