Huawei Watch GT Runner

Huawei Watch GT Runner

  • Kijelző: 1,43″-es AMOLED (466 × 466 px)
  • Memória: 4 GB
  • Akkumulátor: 451 mAh – Akár 14 napos üzemidő – vezeték nélkül töltés
  • Szoftver: HarmonyOS
  • Vízállóság: 5 ATM-ig
  • Tudás: Több, mint 100 sport üzemmód, TruSeen™ 5.0+ fejlett pulzusmérő, beépített mikrofon és hangszóró, barométer

Leírás

HUAWEI WATCH GT Runner

Tudományos Futóprogram | Pontos, valósidejú pulzusszám | Maratoni szintű helymeghatározás

A könnyű út a futás fejlődéséhez

TruSeen™ 5.0+
Alacsony fogyasztás, Nagy pontosság
Az újonnan frissített pulzusmérő modul nyolc fotodiódát tartalmaz kör alakú elrendezésben és két fényforráskészletet, ívelt üveglencsével kombinálva a kényelmes viselet és a külső fény interferenciájának csökkentése érdekében. Az AI algoritmus továbbfejlesztésre került, hogy hatékonyabban kiszűrje a zajjeleket, lehetővé téve a pontos pulzusszám-mérést még megerőltető edzés közben is.

Dinamikus pulzusszám monitorozás
A HUAWEI WATCH GT Runner teljesen új TruSeen™ 5.0+ hardverfrissítése jelentősen javított pulzusszám-ellenőrzést biztosít még kemény intervallumos edzések esetén is. Tapasztald meg a megbízható, a mellkaspántéval egyenértékű méréseket, 97%-os pontossággal, 10 bpm-en belül.

Gyorsabb műholdas helymeghatározás

Az antennát kompozit szálas anyag védi, és az órafülbe rejtették. Az innovatív lebegő antenna kialakítása jelentősen csökkenti a súlyt és az interferenciát, miközben jobb csatlakozási és GPS-teljesítményt biztosít.

Kétsávos, öt rendszerű GNSS

Pontos pályapozícionálás
A HUAWEI WATCH GT Runner támogatja az 5 fő navigációs műholdrendszert, a kétsávos, valós idejű, egyidejű hívásokat, a gyorsabb műholdas keresési sebességet és a pontosabb helymeghatározást.

Futó képesség index

A futók számára mindig is nehéz problémát jelentett, hogyan lehet hatékonyan és pontosan számszerűsíteni a futóképességet. A HUAWEI TruSport™ tudományos futóprogram alapján a Huawei bemutatja a Running Ability Indexet, amely segít a futóknak pontosan felmérni futóképességüket és futási szintjüket.

Vizualizáld a fejlődésedet
A Huawei Running Ability Index többdimenziós adatokon alapuló értékelést nyújt, beleértve a korábbi futási pulzusszámot, tempót, távolságot és gyakoriságot. Pontos bontást kap jelenlegi futóképességéről és arról, hogy az hogyan viszonyul céljaihoz. Megkapja a személyes edzéstervek kialakításához szükséges információkat, és megbízhatóan javíthatja futóteljesítményét.

Edzésterhelés
A futással kapcsolatos céljaid eléréséhez keményen, de okosan kell edzened. A Heti edzésterhelés funkciónak köszönhetően tudhatod, hogy mikor kell pihenned egy nagy intenzitású edzés után, és mi a megfelelő edzésmennyiség számodra. Kerüld el a sérüléseket, és juss el gyorsabban oda, ahová szeretnél eljutni.

Edzésjavaslatok
A HUAWEI WATCH GT Runner a jelenlegi futóképességed és edzésterhelésed, mint alapadatok alapján, több más adatelemzéssel kombinálva, tudományosan alátámasztott edzési adatokat és javaslatokat nyújt, beleértve a fáradtsági szintet, a regenerációs időt, az aerob és anaerob edzésintenzitást, az edzésindexeket és még sok mást. Fedezd fel az edzésterved beállításának fittebb módját.

AI futóedző

Testre szabhatja edzéstervét neme, magassága és súlya, valamint a pulzusszám, a futások távolsága és gyakorisága, a tempó és még sok más alapján. A 4 edzésidőszakra – kezdeti, frissítő, erősítés és csökkentés – felosztott edzésterv egyértelmű útvonalat biztosít, amely segít a megfelelő ütemben fejlődni.

A Te edződ, a Te terved
Az AI Running Coach tudományosan elemzi a heti edzésadatokat, és automatikusan beállítja a következő heti futási ütemtervet, hogy mindig jól haladjon. A HUAWEI Health alkalmazásban áttekinthetően feltérképezett edzésjelentéseket tekinthetsz meg, és feltérképezheted, hogy milyen közel vagy céljaid eléréséhez. Tedd a futást élménnyé, ne pedig munkává.

Valós idejű hangutasítás

A személyre szabott futási terv automatikusan szinkronizálódik a HUAWEI Health Appból a HUAWEI WATCH GT Runnerre, így mindig ott van, amikor futni indulsz. Futás közben pedig a Real-Time Voice Trainer funkció hangjelzéseken keresztül tájékoztat a pulzusszámodról, a tempódról és egyéb testadataidról, valamint az aktuális edzési céljaidról – így teljesebben tudsz az útvonalra koncentrálni.

Útvonal-megosztás és navigáció

Ossza meg kedvenc futóútvonalait, és kapjon ajánlott útvonalakat barátaitól. Ha már feltérképezted az útvonaladat, futás közben offline is felfedezheted azt, valamint a visszatérés funkcióval biztonságosan hazajuthatsz.

2 hetes akkumulátor élettartam

A HUAWEI WATCH GT Runner akár 14 napos üzemidőt biztosít egy teljes feltöltéssel, és akár 7 napos üzemidőt intenzív használat esetén. Mobiltelefonnal vezeték nélkül tölthető, így bármikor feltöltheted, anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor élettartamával kapcsolatban.

Maradj biztonságban a szabadban is
A beépített barométeren keresztül azonnal értesítést kaphatsz a közelgő rossz időjárásról. A teljesen új precíziós iránytű funkciónak köszönhetően pedig mindig jól tájékozódhat, függetlenül attól, hogy milyen messzire téved az útvonalától.

Kényelmes vezérlés
A HUAWEI WATCH GT Runner úgy lett tervezve, hogy illeszkedjen a mindennapi életedhez. Használd a kényelmes hívásfogadáshoz és a zene vezérléséhez, akár az órán, akár a telefonodon keresztül szólal meg.

Egész napos egészségügyi betekintés

A HUAWEI Watch GT Runner számos egészségügyi felügyeleti funkciót támogat, beleértve a rendellenes szívritmus-értesítéseket, a vér oxigénszintjének 24/7-es monitorozását, az alvásfigyelést és a perióduskezelést. Egy személyre szabott egészségmenedzser a csuklódon.

HarmonyOS 2.1 támogatással | Mégtöbb szórakozás

A HUAWEI AppGallery for Watch számos letölthető alkalmazást kínál, és rengeteg izgalmat tartogat számodra.

Specifikáció

HUAWEI Watch GT Runner Technikai jellemzők
Termék típusa:Okosóra
Kapacitás:4 GB
Operációs rendszer:HarmonyOS
Támogatott operációs rendszerek:Android, iOS
Bluetooth:Igen
Bluetooth verzió:02.máj
WLAN:Igen
NFC:Igen
Kijelző/vezérlés
Kijelző:AMOLED
Színes kijelző:Igen
Képernyőátló:4.6 cm
Képernyőátló (col):1.43 col
Felbontás szélesség:466 pixel
Felbontás magasság:466 pixel
Applikáció kompatibilitás:Igen
Alkalmazások:AppGalery , Watch Face Store , HUAWEI TruSleep™
Kialakítás
Barometrikus magasságmérő:Igen
Gyorsulás érzékelő:Igen
Giroszkóp:Igen
Iránytű:Igen
GPS:Igen
Védelem:5 ATM
Vízálló:Igen
Áramellátás
Elem/ akkumulátor típusa:Lítium polimer
Akkumulátor üzemidő:14 nap
Akkumulátor kapacitás:451 mAh
Általános jellemzők
Szíj anyaga:Szilikon
Szíj méret:22 mm
Min. csukló méret:140 cm
Max. csukló méret:210 cm
Zárószerkezet:Csatos
Szélesség:46.4 mm
Magasság:46.4 mm
Mélység:11 mm
Tömeg:38.5 g
Tömeg:38.5 g
Szín:Fekete
Doboz tartalma:Okosóra, Vezeték nélküli töltőbölcső (beleértve a töltőkábelt), Gyorsútmutató, biztonsági utasítások, garanciajegy, Ingyenes hosszú oldalú pánt
Jogi megjegyzések:A jótállási szabályokra („garancia”) vonatkozó általános tájékoztatót a részletes termékoldal „Jótállási idő” rovatában találja.
Csomag szélessége:12 cm
Csomag magassága:8 cm
Csomag mélysége:12 cm
Csomag kerülete:52 cm
Csomag súlya:0.3 kg

Forrás: consumer.huawei.com/hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük