Apple iPhone 14 Pro Max

Apple iPhone 14 Pro Max

 • Kijelző: 6.7″ (1290 x 2796 ) LTPO Super Retina XDR OLED, 120Hz
 • Processzor: Apple A16 Bionic (4 nm)
 • Memória: 128GB 6GB RAM, 256GB 6GB RAM, 512GB 6GB RAM, 1TB 6GB RAM
 • Előlapi kamera: 12 MP, f/1.9, 23mm
 • Hátlapi kamera: 48 MP, f/1.8, 24mm + 12 MP, f/2.8, 77mm + 12 MP, f/2.2, 13mm
 • Akkumulátor: 4323 mAh – 15W MagSafe fast wireless / Qi wireless charging 7.5W
 • Szoftver: iOS 16
 • AnTuTu: 955884 (v9)

Leírás

iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max

Csodás új interaktív felület az iPhone-on.

Egy jelentős új funkció a biztonságodért, mely akár életet is menthet. Észbontó képfelbon­tás az innovatív 48 mega­pixeles kamerával. És mindezt a legjobb okos­telefonchipünk hajtja.

Határ­talanul Pro.

iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max

Strapabíró kialakítás.

Ceramic Shield. Vízállóság. Rozsdamentes nemesacél. 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelző­méret. Mindez négy Pro színben.

Új arcát mutatja az iPhone.

Bemutatjuk a Dynamic Islandet, egy újabb Apple-innovációt, ami hardver és szoftver – illetve a kettő együtt­működése.

Dinamikus felületén rengeteg mindent kezelhetsz, például a zene­lejátszást, a FaceTime-ot, vagy követheted a sport­­eredményeket is, és közben nem kell megszakítanod, amit csinálsz.

Üdvözlünk az ezerarcú, zsonglőrként multi­taskingoló, figyelem­felkeltő, játék­szabályokat újraíró iPhone világában.

A Dynamic Island elképesz­tően praktikus, és öröm használni. Egyetlen dinami­kus szigeten jeleníti meg a különféle appok értesítéseit, a figyelmeztetéseket és más tevékenységeket.

Az iOS 16 rendszerszinten integrált eleme, és sokféle appal használhatod, így azonnal elérhető, amire épp szükséged van. Az aktuális infó tágabb nézetben bukkan fel, hogy le ne maradj róla, ha pél­dául gólt szerez a kedvenc csapatod – utána pedig a sziget össze­szűkül az eredeti méretére.

Tartsd hosszan lenyomva, ha a zene­lejátszást szeretnéd vezérelni, szemmel tartanád az időzítőt vagy a Tér­képekkel navigálva megnéznéd a következő elágazást, miközben csetelsz a barátaiddal. Egyszerű. Intuitív. Élmény használni. Sorozatos innovációk eredménye. Az Apple lépten-nyomon technológiai áttöréseket ér el, mert egyedülálló módon egymáshoz tervezi a hardvert, a szoftvert és a chipet.

 • TrueDepth kamerarendszer– több kijelzőfelület és sokoldalúbb tudás.
 • Áttervezett közelítésérzékelő– mostantól a kijelző mögül észleli a fényt, így további helyet szabadít fel.
 • Fejlett algoritmusok a kijelzőhöz– hogy a Dynamic Island a teljes felületén reagáljon az érintésre, lenyomva tartásra és csúsztatásra.
 • Látványos, folyékonyan változó animációk,melyeket az Apple chip erejével működő hardveres és szoftveres élsimítás tesz lehetővé.

Mindig bekapcsolt kijelző. Mindig készen áll.

Bármikor rápillanthatsz a zárolási képernyő tartalmára, mostantól koppintanod sem kell az infókért.
Amikor a zsebedben vagy kijelzővel lefelé van az iPhone-od, akkor a képernyője elsötétül, hogy tovább bírja az aksi. Egész napos aksiüzemidő– még ennyi szuper új funkcióval is

A te képed, betűtípusod és widget­jeid. A te iPhone-od.

Az iOS 16-ban rengeteg új lehetőséged van, hogy személyre szabd a zárolási képernyőt. Fel­dobhatod egy fotóval, hozzáadva egy új réteget. Követheted rajta a tevékenység­gyűrűidet, és látha­tod kedvenc appjaid aktuális értesítéseit.

Kétszer nagyobb fényerejű kijelző napsütésben.

Briliáns.

Amikor hét ágra süt a nap, a Super Retina XDR-kijelző akár 2000 nites szabadtéri csúcs­fényerőre képes. Ez a korábbi maxi­mum kétszerese – jelenleg a leg­nagyobb érték okos­telefonon. Így szembetűnő a szöveg a képernyőn.

A fotók és a HDR-videók is látvá­nyosabbak: az iPhone akár 1600 nites csúcsfényerejével utoléri a Pro Display XDR-t.

Minden eddiginél élethűbb a kép, akár a kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat vagy a saját iPhone-os video­felvételeidet játszod le.

A ProMotion technológia változó frissítési gyakoriságot tesz lehetővé másod­percenként 10 és 120 frissítés között.

Amikor ki­emel­kedő grafikai teljesítményre van szükség, egyen­letesen, intelligensen növeli a frissítési frekvenciát, máskor viszont csökkenti, hogy spóroljon az aksival.

Hív a játék, gamerek.

Az Ütközés­észlelés funkció segélyhívást indít helyetted, amikor te nem tudsz.
Az iPhone 14 Pro képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért, és segélyhívást indítani a 112-es számra, valamint értesítést küldeni a vészhelyzeti kontaktjaidnak.

Így képes érzékelni, hallani és mérni egy ütközést az iPhone.

Hirtelen sebességváltozás

Az iPhone új, magas méréshatárú gyorsulás­mérője akár 256 g-ig képes érzékelni az extrém gyorsulást és lassulást.

Váratlan irányváltások Egy nagy dinamikatartományú giroszkóp folya­matosan figyeli az autó helyzetében bekövetkező drasztikus változásokat.

Laboratóriumi töréstesztek A fejlett mozgáselemző algoritmusokat frontális, hátsó, oldalirányú és borulásos töréstesztek elvégzésével fejlesz­tettük ki.

Légnyomásváltozás az utastérben A barométer képes érzékelni a lég­zsákok kioldásával járó légnyomás­változást.

Erős ütközéshangok Vezetés közben a mikrofon azonosítja az ütközésre jellemző extrém hangos zajokat. Adataid védelme érdekében a hang­feldolgozás helyben, az iPhone-odon történik.

Valós balesetekből származó adatok Az ütközésészlelés működését valós balesetek nyilvános adatait felhasználva tettük a lehető leg­pontosabbá.

Az iPhone technológiája 1 millió órányi valós vezetési és ütkö­zésekkor összegyűjtött adat segítségével ismeri fel a baleseteket

Pro kamerarendszer. Fergetegesfejlesz­tések.

Bemutatjuk a vadonatúj 48 megapixeles fő kamerát fejlett quad pixel érzékelővel.

Akár négyszeres felbontás. A képkivágások is káprá­zatosak.

Az iPhone 14 Pro a fény­képezés új szintjére lépett 48 mega­pixeles képeivel: négyszeres felbontás ProRAW formátumban – észbontó részletgazdagság még a képkivágásokon is. 65%-kal nagyobb érzékelő az iPhone 13 Próhoz képest

A fő kamera quad pixel érzékelője alkalmaz­kodik ahhoz, amit éppen fotózol, hogy 48 megapixeles felbontásban a legjobb eredményt érje el.

A fotók többségénél a fénygyűjtésre optimalizálás a leg­célszerűbb.

Az új érzékelő ezért nagyobb képpontokba – quad pixelekbe – csoportosítja négyesével a képpontokat, így négyszer több fényt tud gyűjteni, látványosan javítva a praktikus 12 megapixeles méret

Van, amikor jobb a részletességre optimalizálni egy felvételt. Ezekben az esetekben az érzékelő minden egyes képpontot külön felhasznál, amivel kreatívabb fotózási és szerkesztési lehetőségeknek ad teret a profi munka­folyamatokban.

A részletesség és rugalmasság tökéletes kombinálásához fényképezz ProRAW formátumban, 48 megapixeles felbontással. Az új gépi tanulási modell élesebb és kevésbé képzajos képekkel gondoskodik a páratlan részlet­gazdagságról, így még a kivágásaid is káprázatosan nagy felbontásúak lehetnek.

Korlátlan kreatív szabadság a zsebedben.

Sokoldalúság a képeidben.

1x-es zoom – fő kamera | 24 mm
0.5x-ös zoom – ultraszéles látószög makróval | 13 mm
2x-es zoom – új telefotó | 48 mm
0,5x-ös zoom – ultraszéles látószög | 13 mm
3x-os zoom – telefotó | 77 mm

Az új Pro kamerarendszer kétszeres optikai minőségű telefotóval bővíti a zoomtartományt, így rengeteg képkomponálási lehetőséget ad. Alkoss kereteznivaló képeket.

A quad pixel érzékelő jóvoltából túlléphettünk a három fix objektív ráköze­lítési lehetőségein, és egy kétszeres nagyítású telefotót is létrehozhattunk.

Így a nagyítási lehetőségek sora kibővült: 0,5x, 1x, 2x és 3x. Az új telefotó a quad pixel érzékelő középső 12 megapixelét felhasz­nálva, digitális zoom használata nélkül készít teljes felbontású fotókat és 4K-s videókat.

Portré és Time-lapse módban, illetve panorámaképeknél is működik – így egy koppintással káprá­zatos közeliket készíthetsz, akár fényképezel, akár filmezel. Közkedvelt fókusz­távolságával és nagyszerű felbontásával a kétszeres zoom ideális választás a Portré módhoz.

Sokkal részlet­gazdagabb fotók. Sokkal gyengébb fénynél is.

Akár 3x jobb fotók gyenge fénybenaz ultraszéles látószögű kamerával
Akár 2x jobb fotók gyenge fénybena fő kamerával
Akár 2x jobb fotók gyenge fénybena telefotó­kamerával

A félhomályban történő fotózás tökéletesítését nagyobb érzékelők alkal­mazásával kezdtük, amelyek sokkal több fényt képesek befogadni.

Ehhez adtuk hozzá korszak­alkotó új képfeldolgozási rendszerünket, a Photonic Engine-t. A Photonic Engine lehetővé teszi, hogy a folyamat során a tömörítetlen képeken az eddiginél korábban működésbe lépjen a Deep Fusion technoló­gia, amely több exponálásból válogatja össze egyetlen bámulatos képbe a legjobb képpontokat. Ez a módszer sokkal több adatot őriz meg, így minden eddiginél gyengébb fény mellett is lehetővé teszi élénkebb, élethűbb színek és csodálatosan részletes textúrák megörökítését.

A legújabb Apple chip fotónként akár 4 billió műveletethajt végreAz új adaptív True Tone vaku a kép fókusztávolságához állítja be a kilenc LED használati mintázatát és intenzitását, így mindig a leg­előnyösebb meg­világításban jelenhet meg, amit fotózol. Akár 2x nagyobb fényű vakutelefotóhoz Akár 3x egyenletesebbmegvilágítás a vakuval készült ultraszéles látószögű felvételeken

24. Lélegzetelállító. Képkocka. Másod­percenként.

Filmszerű módban már a filmipar által használt 4K HDR-ben, 24 fps-sel készíthetsz felvételeket. Akár kezdhetsz castingolni. Mostantól gond nélkül összevághatod a felvételeidet más profi 4K-s, 24 vagy 30 kép­kocka/s sebességű video­felvételekkel. Még a mélység­effektet is szerkesztheted a rögzítés után. Videózás a legjobb minőségbenokostelefonon

Rázkódik a felvétel? Stabilizáld filmezés közben.

Akár terepjáróból forgatsz, akár futva filmezel, próbáld ki az Akció módot, amivel stabilizátor nélkül is rázkó­dásmentes felvételeket készíthetsz. Vegyél fel, szerkessz, nézz és ossz meg ProRes vagy Dolby Vision HDR formátumú videókat

Fő kamera

48 megapixel, akár 4x nagyobb felbontás

 • 24 mm
 • 48 mm (2x-es telefotó)
 • Quad pixel érzékelő
 • 2,44 µm-es négyes csoportosítású képpontok
 • 1,22 µm-es egyedi képpontok
 • f/1,78-es fényrekesz
 • Focus Pixels technológia az összes képponton
 • Héttagú objektív
 • Második generációs szenzor­mozgatásos optikai kép­stabilizálás

Telefotókamera

Akár 2x jobb fotók gyenge fényben

 • 77 mm
 • Háromszoros optikai zoom
 • f/2,8-as fényrekesz
 • Focus Pixels technológia a kép­pontok 3%-án
 • Hattagú objektív
 • Optikai képstabilizálás

Ultraszéles látószögű kamera

Élesebb, élénkebb makrofelvételek

 • 13 mm
 • 120 fokos látószög
 • f/2,2-es fényrekesz
 • Focus Pixels technológia az összes képponton
 • Hattagú objektív
 • Lencsekorrekció

Szuper kamera sztárszelfikhez.

A nagyobb fényrekeszű, autofókuszos új TrueDepth előlapi kamerával élesebb és teltebb színű csoport­képeket és szelfiket készíthetsz, mint valaha.

A Face ID-t, az ultrabiztonságos arcazonosító rendszert is a TrueDepth kamera és az A16 Bionic chip működteti. Az iPhone 14 Pro összes kamerájában 100%-ban újrahasznosított aranyból készült vezetékeket használunk az értékes erőforrások bányászatának csökkentése érdekében.

Az agytröszt mindezek mögött.

Megérkezett a legjobb okostelefonchipünk, az A16 Bionic.

 • Csaknem 16 milliárd tranzisztora piacvezető sebességért és hatékonyságért
 • Gyorsabb 6 magos CPUa komoly feladatok zökkenőmentes és hatékony kezeléséhez
 • A Neural Engine közel17 billió műveletet végez másodpercenként,így képes a fényképeidet tökéletesíteni, képpontonként elemezve őket
 • Az 5 magos GPU50%-kal nagyobb memória-sávszélességekomplex grafikai megoldásokat tesz lehetővé a legújabb mobilos játékokban
 • Fejlett ISPműködteti a kreatív rugalmasságot adó quad pixel érzékelőt
 • Energiahatékony teljesítmény,hogy az A16 Bionic chip tovább bírja a döbbenetes tempót

Az akkumulátor lazán bírja egész nap.

Az iPhone 14 Pro a sok-sok új képesség mellett is elképesztő egész napos aksiidővel működik.

 • Akár 29 óravideólejátszás az iPhone 14 Pro Maxon
 • Akár 23 óravideólejátszás az iPhone 14 Pro-n
 • Egy MagSafe töltővel gyorsabb a vezeték­ nélküli töltés

Specifikáció

Kialakítás
Érintőképernyős
SIM kártya típusa
nano-SIM és eSIM
Műszaki jellemzők
Processzor típusa
SoC/CPU: Apple A16 Bionic (4nm)
Processzormagok száma
6 magos
Processzor sebessége
3.46 GHz
RAM
6 GB
Belső memória mérete
128 /256 / 512 GB / 1 TB
Memória bővíthető
Nem
Szoftver
Operációs rendszer
iOS
Kijelző
Kijelzők száma
1
Kijelző mérete
6.7″
Kijelző felbontása
2796 × 1290 pixel
Kijelző technológia
OLED
Kijelző típusa
Kapacitív Super Retina XDR OLED
Képfrissítési frekvencia
120 Hz
Egyéb kijelző tulajdonságok
 • Dynamic Island
 • Mindig bekapcsolt kijelző
 • Akár 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságot biztosító ProMotion technológia
 • HDR-kijelző
 • True Tone technológia
 • Széles szín­tartomány (P3)
 • Haptikus érintés
 • 2 000 000:1 kontrasztarány (tipikus)
 • 1000 nites maximális fényerő (tipikus); 1600 nites maximális fényerő (HDR); 2000 nites maximális fényerő (kültéri)
 • 460 ppi képpontsűrűség
 • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
 • Több nyelv és karakterkészlet egyidejű megjelenítése
Kamera
Fényképező
Igen
Előlapi kamera
Igen
Előlapi kamera felbontása
12 MPx
Hátlapi kamerák száma
3
Első hátlapi kamera felbontása
48 MPx
Második hátlapi kamera felbontása
12 MPx
Harmadik hátlapi kamera felbontása
12 MPx
Autofókusz
Igen
Beépített vaku
Igen
Retina szkenner
Nem
LiDAR szkenner
Igen
ToF szenzor
Nem
Videofelvétel
Igen
Maximális video felbontás
3840 x 2160 @ 60 fps
Multimédia
MP3 lejátszó
Igen
FM rádió
Nem
Video lejátszás
Igen
Internet böngésző
Igen
Játék
Igen
Kommunikációs csatornák
Adatátvitel
Wi-Fi
AirDrop
NFC támogatás
Bluetooth
Csatlakozók
Lightning csatlakozó
Hálózati kapcsolatok
GSM
GPRS kapcsolat
EDGE kapcsolat
UMTS (3G)
WCDMA
HSDPA
HSUPA
LTE támogatás (4G)
5G támogatás
Navigáció
GPS
GLONASS
Beidou (BDS)
Galileo
QZSS
Szenzorok
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Közelségérzékelő
Iránytű
Barométer
Akkumulátor
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Akkumulátor kapacitás
4323 mAh
Vezeték nélküli töltés
Igen
Vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W
Üzenetküldés
MMS
Igen
E-mail
Igen
Méretek
Hosszúság
160.7 mm
Szélesség
77.6 mm
Vastagság
7.9 mm
Tömeg
240 g
Funkciók
Dual SIM
Igen
Tripla SIM
Nem
Cseppálló
Igen
Vízálló
Igen
Porálló
Igen
Ütésálló
Nem
Diktafon
Igen
Naptár
Igen
Ébresztő
Igen
Számológép
Igen
Kihangosítás
Igen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük