Asus ROG Phone 7 Ultimate

 • Kijelző: 6.78″ (1080 x 2448 ) AMOLED, 1B , 165Hz, HDR10+, 1500nits
 • Processzor: Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)
 • Memória: 16 GB
 • Tárhely: 512 GB Belső tárhely UFS 4.0
 • Előlapi kamera: 32 MP, f/2.5,
 • Hátlapi kamera: 50 MP, f/1.9 + 13 MP, f/2.2 + 5 MP, f/2.0 makró
 • Akkumulátor: 6000 mAh – Gyors töltés 65W
 • Szoftver: Android 13

ROG Phone 7 Ultimate 5G Leírás

Álmaid gaming telefonját fogod megismerni! A ROG Phone 7 Ultimate a legújabb Snapdragon® 8 Gen 2 mobilplatform győzelemhozó erejét és a sugárkövetéses hardveres gyorsítást egy teljesen új, futurisztikus, kéttónusú dizájnba csomagolja, az egyedülálló ROG Vision mátrix kijelzővel együtt.

A továbbfejlesztett GameCool 7 hőkezelő kialakítás — az innovatív AeroActive portállal — mindent szuperhűvösen tart, még akkor is, ha a teljesítményt a maximumon tartod, az AeroActive Cooler 7 pedig megduplázza a mélynyomó funkciót, így egy hordozható 2.1-es hangrendszerrel ajándékoz meg.

A 165Hz-es Samsung AMOLED képernyő fényerejét is megdupláztuk a jobb kültéri használat érdekében, miközben továbbra is élvezheted az összes kedvenc funkciódat, például az egyedülálló AirTrigger vezérlést és a 6000mAh kapacitású hatalmas akkumulátort.

A ROG Phone 7 Ultimate nem köt kompromisszumot — így neked sem kell.

Dizájn
Két tónus, egy lenyűgöző dizájn

A ROG Phone 7 Ultimate merész slash-grafikájával és szemet gyönyörködtető kéttónusú, futurisztikus elemeket tartalmazó színösszeállításával a figyelem középpontjába merészkedhetsz. Készen állsz ?

Rog vision

A ROG Vision egyedi mátrix színes kijelző a telefon hátoldalán, amely jól példázza a ROG márka mögött álló merész innovációt. Ez a kreatív funkció lenyűgöző animációkat jelenít meg, amelyeket rendszeresemények, például töltési állapot, bejövő hívások, X Mode aktiválás és sok más válthat ki. Akár saját, személyre szabott animációkat is létrehozhatsz, ami tovább fokozza ROG Phone 7 Ultimate készüléked egyediségét.

A ROG Visionnel kifejezheted valódi stílusodat, és a teljes potenciálját kiaknázhatod ennek az ultramodern technológiának.

Teljesítmény
Kompromisszumoktól mentes teljesítmény

Az erőteljes ROG Phone 7 Ultimate kompromisszumok nélkül készült, felszabadítva a zászlóshajó 3.2GHz Snapdragon® 8 Gen 2 mobil platform erejét, amely 15%-kal gyorsabb és 15%-kal energiahatékonyabb a ROG Phone 6 Snapdragon® 8+ Gen 1 modelljénél. Ehhez 16GB 8533 Mbps LPDDR5X RAM és egy 512GB-os UFS 4.0 ROM párosul, amely kétszer olyan gyors, mint az UFS 3.0.

Mindezt a teljesítményt még tovább fokozza a páratlan Armoury Crate teljesítménykezelő, amely lehetővé teszi a teljesítmény és a hangolási beállítások pontos irányítását.


Hőkezelés
Gamecool 7

A ROG Phone 7 Ultimate továbbfejlesztett GameCool 7 hőkezelő rendszere az eddigi legjobb, amely minden irányból hűti a CPU-t. Három irányú megközelítéssel dolgozik. Elsőként, rövid játékmenetek esetén a CPU oldalára felvitt bór-nitrid (BN) hővezető paszta csökkenti a melegedés miatti lassulást (throttling).

Másodszor, a közepes hosszúságú játékmenetekről a nagyobb gőzkamra és a CPU másik oldalán lévő grafitlapok gondoskodnak.

Végül a maratoni játékmenetekhez az AeroActive Cooler 7 — amelynek ventilátora közvetlenül a CPU-modul fölött helyezkedik el — biztosít AI-alapú aktív hűtést, Peltier-elemmel kiegészítve az extra hűtésteljesítmény érdekében.

Gyors ciklusú gőzkamra

Az új ROG gyors ciklusú gőzkamra speciálisan kialakított csatornákkal rendelkezik, amelyek a kondenzvizet gyorsan visszavezetik a kamra közepére, növelve ezzel a hűtés hatékonyságát. A hat folyadék-visszavezető csatorna mini autópályaként működik a kondenzvíz számára, míg a háromágú szigony alakú elvezető pillérek a kamra hosszú szélein növelik a hatékonyságot.

Optimalizált gafitlapok

A grafitlapok hihetetlenül hatékonyan vezetik el a hőt, ezért a ROG Phone 7 Ultimate-ben tovább növeltük őket. Az alaplapról és az RF-lapról történő hőelvezetés maximalizálása érdekében át is formáltuk őket.

Aeroactive portál

A ROG Phone 7 Ultimate világvezető hőkezelési technológiával — AeroActive Portállal érkezik. Ez automatikusan bekapcsol, amikor az AeroActive Cooler csatlakoztatva van, és a hűtőből állandó hűvös levegő áramot irányít a gőzkamra hűtőbordáira. Ez hatékonyan elvezeti az SoC által termelt hőt, ami a játékteljesítmény és az akkumulátor tartósságának jelentős javulását eredményezi.

Aeroactive cooler 7

Az AeroActive Cooler 7 nemcsak egy továbbfejlesztett ventilátorral rendelkezik, amely több lapátot tartalmaz a nagyobb ellennyomás érdekében, hanem egy beépített termoelektromos Peltier-hűtővel is a maximális hűtésteljesítmény érdekében.

A forradalmi „DualCool” kialakítás gondoskodik arról, hogy a hűtőmodul elülső része is kellemes hőmérsékletű maradjon a kezed számára, emellett a hűtő levegőt az AeroActive portálba irányítja, amely a hűtő csatlakoztatásakor automatikusan bekapcsol.

Hangzás
Hordozható mozi útközben

Még sosem találkoztál olyan jó hangzású telefonnal, mint a ROG Phone 7 Ultimate. Az elölről sugárzó 12 x 16mm-es iker hangszórók 50%-kal nagyobb effektív hangerőt és 20%-kal erősebb basszusteljesítményt eredményeznek. Az AeroActive 7 hűtőben található öt mágneses, szuperlineáris 13 x 38 mm-es mélynyomó segítségével a basszusteljesítmény 77%-kal erősebb, így verhetetlen 2.1-es hangzást biztosít játékokhoz és szórakozáshoz.

Audio
Fejhallgató

Ha a menet közbeni audióhoz — akár az analóg USB-C®, akár a vezeték nélküli — fejhallgatót választod, imádni fogod a ROG Phone 7 Ultimate-et. 3,5mm-es fejhallgató jackjétől Dirac Virtuo™ mozi hatású térhangzásáig mindenféle technológiával felszerelt, mindenféle hangzáshoz.

A Qualcomm® aptX™ és az aptX veszteségmentes támogatás szuperalacsony késleltetésű, nagy hűségű Bluetooth-hangzást biztosít, így bármit is hallgatsz, a füleid hálásak lesznek a ROG Phone 7 Ultimate-ért.

Kijelző
165hz amoled kijelző

Hogy a leggyorsabb akcióval is lépést tarts, a ROG Phone 7 Ultimate 165Hz-es Samsung AMOLED kijelzőt használ 720Hz-es érintés-mintavételezési sebességgel és Delta-E < 1 színpontossággal a kiváló képélményért. A fényerőt is 1500 nitre növeltük a könnyebb kültéri használat érdekében. Ez egy páratlan kijelző!

Sugárkövetés
Rendkívül valóságos tükröződések

A Qualcomm technológiának köszönhetően a ROG Phone 7 Ultimate hardveres gyorsítású sugárkövetést használ. Ez azt jelenti, hogy a támogatott játékok esetében rendkívül realisztikus tükröződéseket élvezhetsz – különösen víz- és fémfelületeken -, ami új dimenzióval egészíti ki a játékélményt.

Vezérlés
Airtrigger – ultrahangos gombok

A híres AirTrigger ultrahangos vezérléssel páratlan ujjbegyes irányítást kapsz játékaid felett a konzolszerű élmény érdekében. Sokféle gesztust támogat: többek között Dual Action, Press and Lift, és Gyroscope Aiming. Vedd át a teljes irányítást a ROG Phone 7 Ultimate-tel!

Airtrigger – mozgásvezérlés

A ROG Phone 7 Ultimate vezérlésének egy másik intuitív módja a mozgásvezérlés. 10 különböző mozgásvezérlés áll rendelkezésre — például a swivel-to-turn/steer és a push-to-accelerate —, így biztosan lesz olyan, amelyik tökéletesen illik a játékodhoz, akár versenyző, akár harcos vagy!

Rezgés
X-haptics

A ROG Phone 7 Ultimate X-tengelyes lineáris motorral felszerelt, amely erőteljes rezgéses visszajelzést biztosít, így az események kellős közepébe csöppenhetsz.

Gamereknek tervezve
Szupertöltésű szoftver

A ROG Phone 7 Ultimate erőteljes szoftveres funkciókat kínál, ami semmihez sem hasonlatos játékélménnyel ajándékoz meg.

Vibrációs leképezés

A Vibrációs leképezés lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenő virtuális gombokhoz különböző szintű rezgéses visszajelzéseket állíts be, megkönnyítve azok megtalálását és használatát. Például beállíthatsz enyhe rezgést a normál támadásokhoz, és egy erősebb hatást az erőteljes kombókhoz.

X sense

Az X Sense érzékeli a kulcsfontosságú eseményeket a játékban, például amikor egy fontos ellenség jelenik meg, és értesítést dob fel neked.

X capture

Az X Capture kiszúrja, ha egy játékban figyelemre méltó eredményeket érsz el – például több ellenség kiütése –, és automatikusan rögzíti azokat.

Háttér mód

A háttérmód auto combattal folyó játékokban is működik, így a játékot a háttérben is futtathatod, hogy felügyelet nélkül folytasd a küldetésedet. A játékot a rendszer sem fogja sem leállítani, sem megölni!

Tematikus csomag – mix and match

Merd egyedivé tenni a ROG Phone 7 Ultimate-et az új theme-pack testreszabási funkcióval. Keverd és illeszd össze a különböző témák elemeit a tökéletes megjelenés érdekében!

Csatlakoztathatóság
Wifi 7 ready

A ROG Phone 7 Ultimate WiFi 7-re kész. A legújabb WiFi 7 (802.11be) akár 320MHz-es csatornákat is biztosít, a Multi-Link üzem pedig azt jelenti, hogy egyszerre több frekvenciasávhoz is csatlakozhatsz! A HyperFusion a 4G/5G mobilkapcsolat és a WiFi kombinálásával növeli az internetkapcsolat sebességét. Egyszerű!

Fröccsenésálló

A ROG Phone 7 Ultimate IP54 védelemmel ellátott fröccsenésálló telefon a nyugalmadért.

Akkumulátor
Hatalmas akkumulátor

A menet közbeni maximális élmény érdekében a ROG Phone 7 Ultimate 6000mAh akkumulátorral érkezik, az erőteljes 65 wattos HyperCharge USB PD töltő pedig mindössze 42 perc alatt 100%-ra tölti. Olyan fejlett funkciókkal is felvértezett, mint a Steady Charging a töltési sebesség szabályozásához, valamint a Bypass Charging, amely szünetelteti a töltést játék közben. A végeredmény hosszabb akkumulátoros üzemidő és az akkumulátor megnövelt élettartama.

Kamera

A ROG Phone 7 Ultimate kamerája nem csupán egy utólagos gondolat, hanem egy igazi vadóc 50MP-es Sony IMX766 fő érzékelővel és egy Quad Bayer 32MP-es szelfikamerával. Az új számítógépes fényképezési algoritmusoknak köszönhetően ez a kamera minden helyzetben tökéletes képeket készít.

Specifikáció

KialakításÉrintőképernyős
SIM kártya típusanano-SIM

Műszaki jellemzők

Processzor típusa
 • SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
 • GPU: Adreno 740
Processzormagok száma8 magos
Processzor sebessége3.2 GHz
RAM16 GB
Belső memória mérete512 GB
Memória bővíthetőNem

Szoftver

Operációs rendszerAndroid 13

Kijelző

Kijelzők száma1
Kijelző mérete6.78″
Kijelző felbontása2448 x 1080 pixel
Kijelző technológiaOLED
Kijelző típusaKapacitív AMOLED
Képfrissítési frekvencia165 Hz
Egyéb kijelző tulajdonságok
 • 1 milliárd színárnyalat
 • Gorilla Glass Victus
 • Kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó

Kamera

Előlapi kameraVan
Hátsó kameraVan
Hátlapi kamerák száma3
AutofókuszVan
Beépített vakuVan
Retina szkennerNincs
LiDAR szkennerNincs
ToF szenzorNincs
VideofelvételVan
Maximális video felbontás7680 x 4320 @ 24 fps

Előlapi kamera

Előlapi kamera felbontása32 MPx
Előlapi kamera rekeszértékef/2.5
Előlapi kamera gyújtótávolsága29 mm

Első hátlapi kamera

Első hátlapi kamera felbontása50 MPx
Első hátlapi kamera rekeszértékef/1.9
Első hátlapi kamera gyújtótávolsága24 mm

Második hátlapi kamera

Második hátlapi kamera felbontása13 MPx
Második hátlapi kamera rekeszértékef/2.2
Második hátlapi kamera gyújtótávolsága13 mm

Harmadik hátlapi kamera

Harmadik hátlapi kamera felbontása5 MPx
Harmadik hátlapi kamera rekeszértékef/2.0

Multimédia

MP3 lejátszóVan
FM rádióNincs
Video lejátszásVan
Internet böngészőVan
JátékVan

Adatátvitel

Wi-FiVan
Wi-Fi DirectVan
AirDropNincs
DLNA támogatásNincs
NFC támogatásVan
BluetoothVan
Bluetooth verziószám5.3
InfraportNincs
Csatlakozók
USB Type-C
3.5 Jack fülhallgató kimenet
Hálózati kapcsolatok
GSM
GPRS kapcsolat
EDGE kapcsolat
UMTS (3G)
WCDMA
HSDPA
HSUPA
LTE támogatás (4G)
5G támogatás
Navigáció
GPS
GLONASS
Beidou (BDS)
Galileo
QZSS
NavIC
Szenzorok
Ujjlenyomat-olvasó
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Közelségérzékelő
Iránytű

Akkumulátor

Akkumulátor típusaLi-Pol
Akkumulátor kapacitás6000 mAh
Vezetékes töltési teljesítmény65 W
Vezeték nélküli töltésNincs

Üzenetküldés

MMSVan
E-mailVan

Méretek

Hosszúság173 mm
Szélesség77 mm
Vastagság10.3 mm
Tömeg239 g

Funkciók

Dual SIMIgen
Tripla SIMNem
CseppállóIgen
VízállóIgen
PorállóIgen
ÜtésállóNem
DiktafonVan
NaptárVan
ÉbresztőVan
SzámológépVan
KihangosításVan

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük