LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ

A(z) LG G8 ThinQ készüléknél azonnal nyilvánvaló, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Remek fényképezésre, interneten való olvasgatásra, chatelésre, valamint e-mailezésre. Ezen telefon 6,1 ” képátlójú OLED képernyővel és 3120 × 1440 px felbontással büszkélkedhet.

Az operatív memória kapacitása 6 GB. Mi több, Gyorstöltés, FM Rádio, Vezeték nélküli töltés, OTG és Ujjlenyomat-olvasó a házon funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

Leírás

https://www.youtube.com/watch?v=1c6c0hYQEkE

A(z) LG G8 ThinQ operatív tárja

Az operatív memória kapacitása 6 GB. Ez rengeteg helyet jelent az igényes felhasználó számára is. Nem jelent gondot virtuális valóság alkalmazások használata. Az 1 GB-os belső memória az abszolút minimumot jelenti. Ilyen készülékben csupán néhány telefonszám és SMS üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) LG G8 ThinQ telefon memóriája memóriakártyával bővíthető.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) LG G8 ThinQ?

A(z) LG G8 ThinQ 12 Mpx felbontású kamerával rendelkezik. Alkamas tehát nyomtatásra szánt képek rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 8 Mpx felbontásban fényképez. Az optikai képstabilizátor jelentős mértékben meghatározza a fotók minőségét. Ezen technológia növeli az expozíciós időt, valamint csökkenti a zavaró kép-bemozdulásokat, így sötétben is remek képeket fogsz tudni készíteni.

A(z) LG G8 ThinQ telefon legfontosabb tulajdonságai

  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen egyszerűsíti a készülék használatát. Ezen technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy ismeretlen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A készülék értékét tovább növeli fokozott vízálló tulajdonsága. Az eső sem okoz kárt.
  • A mobiltelefon értékét tovább növeli ütéssel szembeni ellenálló képessége. Ezért építészek számára is alkalmas.
  • Itt-ott jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz készülékedhez.
  • Gyorstöltési funkció – hogy ne kelljen egész éjszaka töltened.
  • Ujjlenyomat-olvasó a személyes adatok biztonságáért.
  • A(z) LG G8 ThinQ telefon Hibrid nyíllás kivitelben vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy a mobiltelefonba 2 SIM-kártya helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.

Specifikáció

Forrás: lg.com