Sony Xperia 1 III 5G

Sony Xperia 1 III 5G

 • Kijelző: 6,5″ – 3840 × 1644 – OLED 120Hz
 • Processzor: Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G
 • Memória: 12 GB
 • Tárhely: 256 / 512 GB Belső tárhely + microSDXC
 • Előlapi kamera: 8 MP, f/2.0,
 • Hátlapi kamera: 12 MP + 12 MP + 12 MP + 0.3 MP
 • Akkumulátor: 4500 mAh
 • Szoftver: Android 11

Leírás

Sony Xperia 1 III

Az Xperia 1 III az elődje figyelemre méltó AF-sebességét a 105 mm-ig terjedő átfogású, új optikával ötvözi. Ehhez járul a lenyűgöző 4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző, illetve a kivételes hang- és játékélmény, így ez az okostelefon messze túlszárnyalja az elvárásaid.

A LEGJOBB FOTÓS OKOSTELEFON

Az Xperia 1 III egyértelműen a Sony csapatmunkájának eredménye. A Sony α fényképezőgépek és Sony Digital Cinema Camera csapatainak tapasztalatára építve készítettek egy figyelemre méltó okostelefont.

Tapasztald meg a lélegzetelállító sebességet, bármit is csinálsz

Az Xperia 1 III nyújtotta élmény lényege a sebesség – a villámgyors, 120 Hz-es képfrissítésű, magával ragadó 4K HDR OLED-kijelzőtől a még szuper-telefotó készítésekor is gyors autofókuszra képes, három objektíves kameráig.

Fotósoknak

Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből

Az Xperia 1 III fejlesztésében a legújabb Alpha 9 fényképezőgépeket megalkotó, az iparági vezető autofókusz-technológiáról ismert mérnökök is részt vettek, és a fejlesztés során figyelembe vették a profi fotósok meglátásait, akik hozzájárultak a technológia finomhangolásához, valamint a jobb fényképezési élményhez és eredményekhez. A főbb funkciói közé tartozik a gyors autofókusz mindhárom kamerában, továbbá a valós idejű témakövető technológia, amellyel pontos felvételek készíthetők a mozgó tárgyakról.

Kiváló ZEISS minőség az Xperia telefonodban

Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.

Négy sokoldalú objektív választható a kreativitás szolgálatában

Bővítsd kreatív lehetőségeid a tripla kamera négy, sokoldalú objektívjével és a minden kamerában rendelkezésre álló gyors, pontos autofókusszal. A Folyamatos AF a kettős PDAF-érzékelőknek köszönhetően fókuszban tartja a mozgó tárgyakat, míg a Sony egyedülálló telefotórendszere még hosszabb gyújtótávolság esetén is támogatja a gyors autofókuszt.

Villámgyors fókusz, még nagy távolságból is

A gyors AF funkcióval rendelkező, akár 105 mm-es optikai teleobjektívvel még messziről is megörökítheted a mozgó tárgyakat. Ami a leglényegesebb: a két gyújtótávolság egyetlen telefotó modulban érhető el, amelyet kettős PDAF-érzékelők egészítenek ki. Így amikor átváltasz a 70 mm-es és a 105 mm-es között, a fókusz-objektívegység és az AF-objektívegység összhangban, gyorsan állít élességet.

A kreatív lehetőségek tárháza 

Az Xperia 1 III négyféle, sokoldalú objektívjével bármikor változatos felvételeket készíthetsz.

A valós idejű témakövetés jóvoltából a gyorsan mozgó tárgy is éles marad

Mostantól a legnagyobb kihívást jelentő mozgó tárgyakat is pontosan fókuszban tarthatod. A távolság mérésére mesterséges intelligenciát és 3D iToF érzékelőt alkalmazó, valós idejű témakövetés képes pontosan észlelni a témát, ráélesíteni, majd folyamatosan követni, még akkor is, ha átmenetileg kikerül a látótérből. A téma megadásához egyszerűen érintsd meg az Xperia 1 III kijelzőjén.

Örökítsd meg a legfontosabb pillanatokat

A pergő, másodpercenként 20 képkockás sorozatfelvételt 60 kép/másodperces folyamatos AF-/AE-számítással ötvöző Xperia 1 III mobillal olyan képeket készíthetsz, amilyet nem vártál volna egy okostelefontól.

Kapd el az eddig megörökíthetetlen pillanatokat is az akár 20 képkocka/másodperces AF/AE funkcióval

Az akár 20 képkocka/másodperces folyamatos sorozatfelvételnek, az autofókusznak és az automatikus expozíciónak köszönhetően másodpercek alatt számtalan pillanatot örökíthetsz meg.

Akár 60-szoros másodpercenkénti folyamatos AF/AE-számítás

Az Xperia 1 III folyamatosan, másodpercenként akár 60-szor is kiszámítja az autofókuszt és az expozíciót. Az AF pontosságát és teljesítményét biztosító új algoritmusok pedig még a gyorsan mozgó témákról is tiszta, éles képet készítenek.

Sorozatfelvétel kevesebb képzajjal

Sorozatfelvételt használsz gyenge fényviszonyok között? A BIONZ X™ for mobile processzornak köszönhetően az Xperia 1 III az elődjénél kevesebb képzajú fényképeket készít a sorozatfelvételi üzemmód kevés fényben való használata esetén.

Tapasztald meg a valós idejű Szem AF funkciót – emberek és állatok esetében egyaránt működik

A valós idejű Eye AF funkcióval lélegzetelállító portrékat készíthetsz, akár embereket, akár állatokat fotózol. Még akkor is erőteljes, kifejező és emlékezetes képeket örökíthetsz meg, ha a téma mozog, vagy az egyik szeme takarásban van.

Kevesebb zaj a sötét részeket tartalmazó jelenetekben

Az Xperia 1 III mobil még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű képeket készít.

Gyenge megvilágítás mellett is remek fotók 

Az Xperia 1 III nagyobb érzékelővel rendelkezik, hogy több fényt fogjon be, a BIONZ X™ for mobile pedig bármilyen fényviszonyok között kiváló eredményt nyújt.

Nagyobb érzékelő, tisztább kép

Az 1/1,7″-es Exmor RS™ képérzékelő nagyobb képpontokkal dolgozik, amelyek több fényt kapnak, így javítva a képek minőségét.

Jobb fényérzékenység a BIONZ X for mobile processzorral

A BIONZ X™ for mobile képfeldolgozó processzor a Sony által kifejlesztett algoritmus használatával növeli a fényérzékenységet és csökkenti a zajt a képeken.

Gyors AF 3D iToF érzékelővel 

Az Xperia 1 III 12 megapixeles érzékelője az ennél több megapixeles okostelefon-kameráknál akár háromszor nagyobb olvasási sebességet biztosít, 3D iToF érzékelője pedig azonnal kiszámítja a kamera és a téma közötti távolságot. Mindezek eredményeként jelenettől függetlenül gyors és pontos lesz az autofókusz.

Fedezd fel a profi fotózást – melyet az Alpha ihletett

Az Xperia 1 III Photography Pro alkalmazása olyan vezérlési lehetőségeket kínál, amilyenek általában a profi fényképezőgépeken vannak. Az Alpha fényképezőgépek által inspirált interfész segítségével választhatsz kézi beállításokat vagy automatikus beállításokat, és fotózhatsz RAW formátumban is. Élhetsz az új Alap mód előnyeivel is, ha igazán gondtalan felvételkészítésre vágysz.

Teljes körű kreatív vezérlés

Ha pontosan tudod, milyen felvételt vagy effektust szeretnél, Kézi üzemmódban az elképzeléseidnek megfelelően finomhangolhatod a beállításokat. A profi fényképezőgépekhez hasonlóan szabályozhatod az ISO-érzékenységet, a zársebességet, a fehéregyensúlyt és egyebeket.

Profi szerkesztés

Az Xperia 1 III készülékkel RAW formátumú felvételeket készíthetsz, azaz az eredeti képadatok hiánytalanul rendelkezésedre állnak. A JPEG és hasonló, tömörített képfájlokkal ellentétben így teljesen az ellenőrzésed alatt tarthatod a végeredményt a felvételeid szerkesztése és feldolgozása során.

A teljes kényelemért

Ha gyorsan szeretnél hozzáférni számos könnyen használható fényképezési funkcióhoz (például érintéses exponálógomb, álló tájolás, bokeh hatás, panoráma stb.), válaszd az új Alap módot.

Külön exponálógomb

Az Xperia 1 III a profi fényképezőgépekhez hasonlóan külön ergonomikus exponálógombbal rendelkezik, amelynek használatát megkönnyíti a dombornyomott felület.

Digitális zoom megalkuvást nem ismerő képminőséggel

A képminőséget lerontó, hagyományos digitális zoomtól eltérően az Xperia 1 III új, mesterséges intelligenciával vezérelt, kiváló felbontású zoommal rendelkezik, amely a Sony MI-alapú képfeldolgozó technológiájával állítja helyre a képeid részleteit és felbontását.

Háttér-homályosítási hatások alap módban

Az Xperia 1 III megkönnyíti a lenyűgöző művészi háttérelmosásos (bokeh) hatású képek készítését, így újabb kreatív eszközzel gazdagíthatod fotós tudásod.

Rögzíts egyenletes, stabil videót

Az Xperia 1 III a legújabb optikai SteadyShot™ technológiát kínálja FlawlessEye™ funkcióval, amely a képérzékelő fokozott kiolvasási sebességét és a Sony saját eredeti algoritmusát ötvözve valósít meg optikai képstabilizálást. Az eredmény: hihetetlenül sima, remegésmentes videofelvétel.

Még több fényképezési funkció felfedezése

Az Xperia 1 III mobilt távolról és profi szintű kijelzőként is használhatod az Alpha fényképezőgépeddel a még élvezetesebb fotózáshoz.

Vezéreld Xperia telefonról az Alpha fényképezőgéped

Az Xperia 1 III a Sony Alpha fényképezőgépek tökéletes társa. Külön kijelzőként is használhatod, és távvezérlőként is szabályozhatod vele a beállításaid, illetve vezeték nélkül fényképezhetsz az Imaging Edge™ Mobile alkalmazással.

A fehéregyensúly tökéletes eredményt nyújtó finomhangolása

A professzionális színreprodukciót támogató kijelzőn az alkotó elképzeléseihez és az általa készített fényképhez hű színeket láthatsz. Emellett a papírra nyomtatás ellenőrzésére egyaránt alkalmas D50 vagy D55 fehérponthoz kalibrálhatod a színhőmérsékletet.

A mozi szerelmeseinek

Hagyd, hogy lenyűgözzön a 120 Hz-es képfrissítésű 4K HDR OLED-kijelző

A lenyűgöző, 4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel büszkélkedő Xperia 1 III egyedülállóan magával ragadó látványt nyújt. És mivel a 6,5″-es, 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőn nincs figyelemzavaró érzékelősziget, minden eddiginél könnyebben feledkezhetsz bele kedvenc filmedbe vagy tévéműsorodba.

Professzionális szintű színreprodukció 

Tapasztald meg a minden korábbinál precízebb színhelyességet a Készítő üzemmódban „CineAlta technológiával”. Mostantól speciálisan kalibrált D65-ös fehérponttal rendelkezik, hasonlóan a vezető hollywoodi stúdió

kban használt, professzionális Sony színes monitorok színreprodukciójához. Így pontosan az alkotó elképzeléseinek megfelelő színvisszaadással szórakozhatsz.

Élvezd úgy a tartalmakat, ahogy az alkotó megálmodta

Mostantól előre beállíthatod alapértelmezettként a Készítő üzemmódot „CineAlta technológiával” a kedvenc tartalomlejátszó alkalmazásaidhoz. Így pontosan az alkotó elképzeléseinek megfelelő színvisszaadással nézheted a kedvenc tévéműsoraid és filmjeid.

Bármit nézhetsz, tökéletesre újrakeverve

Az „X1™ for mobile” technológia minden megtekintett tartalomnál alkalmazza a BRAVIA HDR újrakeverési technológiát. Még a streamelt tartalmak esetében is fokozza a kontrasztot, a színeket és a tisztaságot.

A Sony Pictures Entertainment közreműködésével finomhangolt Dolby Atmos® hangzás

Lenyűgöző élmény filmet nézni a többdimenziós Dolby Atmos® hangzással, amely teljesen körülvesz. A Sony Pictures Entertainmentnek köszönhetően te is megtapasztalhatod a Dolby Atmos® hangzást akár fejhallgatóval, akár a teljes értékű sztereó hangsugárzókkal.

Páratlanul egyenletes görgetés 

A 120 Hz-es képfrissítésnek köszönhetően a kijelző elképesztően egyenletes görgetést és a képek közti zökkenőmentes átmenetet biztosít internetböngészés vagy a menü használata közben.

A mobiljátékok szerelmeseinek

Szélesebb látószög. Az előnyödre szolgál.

A 21:9 képarányú CinemaWide™ kijelzőjű Xperia 1 III tágabb képet ad az akcióról – ami óriási előny az ádáz küzdelmekben.

Zökkenőmentes mozgás 120 Hz-en

A natívan 120 Hz-es frissítésű kijelzőn a gyorsan mozgó tárgyak is tisztán láthatók, hogy valóban élvezetes legyen a játék.

Elmosódottságtól mentes akcióképek

A 240 Hz-es elmosódottságcsökkentéssel a kijelző másodpercenként 240-szer frissíti a képet, hogy minden elmosódástól mentes legyen.

Állandó csúcsteljesítmény egyéni kijelzőbeállításokkal

Az Xperia 1 III mobillal szabályozhatod a fehéregyensúlyt, így tisztábban láthatod az eseményeket, és könnyebben észreveheted az ellenfeleid. A szemednek is kényelmesebb, így hosszabb ideig játszhatsz megerőltetés nélkül.

Csapj le elsőként a sötétben

A L-γ-növelő (alacsony gammasugárzást növelő) funkcióval könnyebben észreveheted az ellenfeleid a sötétben. Az új, értékes játékfunkció részletesebb képet ad a sötét területeken, így anélkül mutatja meg az ellenséget, hogy túlexponálttá válnának a képernyő világos részei. Így mindig te lőhetsz először.

Jobb játékélmény az egyedi hangbeállításokkal

A hangzás is fontos tényező az elmélyült játékhoz, ezért az Xperia 1 III számos funkciót kínál a lehető legtisztább és legpontosabb hangzáshoz.

Hallhatod közeledni az ellenfeleidet

A hangszínszabályozóval kiemelheted a lépések, lövések és hasonlók hangját, így meghallod a közeledő ellenfeleid, és gyorsabban reagálhatsz náluk.

Tisztább kommunikáció a csapatoddal

A csapatjátékban létfontosságú a jó kommunikáció, ezért az Xperia 1 III „V.C. mikrofon optimalizálása” funkciója a kiválasztott headsettípus alapján csökkenti a háttérzajt. Így tisztán és érthetően fogjátok hallani egymást a csapattagjaiddal.

Játék szinte hangkésedelem nélkül

A 3,5 mm-es audio jack dugónak köszönhetően csatlakoztathatod a játékhoz használt kedvenc headseted, és szinte késés nélkül hallhatod a játék hangját, illetve cseveghetsz játék közben.

A pontosság mindennél fontosabb

Azoknál a játékoknál, amelyeknél kivételes pontosságra és gyors ujjakra egyaránt szükség van, az Xperia 1 III külön előnyt jelent.

Pontos és gyors mozdulatok

Az Xperia 1 III támogatja a 240 Hz-es érintésérzékelést – amely 4-szer gyorsabb az előző modellnél –, így pontosan úgy irányíthatod a dolgokat, ahogyan szeretnéd. A gyors érintésészlelés révén pedig a rendszer pont a megfelelő pillanatban érzékeli az érintést.

Nincs rossz mozdulat

Amikor tombolnak az események körülötted, még egy apró hiba is végzetes lehet – ezért az Xperia 1 III-mal letilthatod az érintésvezérelt területet a kijelzőn, hogy elkerüld a rossz mozdulatokat.

Vesd bele magad a játékba

Első helyre akarsz kerülni a ranglistán? Az Xperia 1 III számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a zavartalan összpontosítást és a jó teljesítményt.

Semmi zavaró tényező, csak te és a játék

Válaszd a Verseny üzemmódot, ha le szeretnéd tiltani az értesítéseket, a bejövő hívásokat és az egyéb zavaró tényezőket, hogy kizárólag a játékra tudj összpontosítani.

Találd meg a játékhoz ideális beállításaid

A jobb játékélményhez igazíthatod a teljesítményt, az érintésészlelést, a sebességet és a képkockasebességet. Az akkumulátor-üzemidő módot is kiválaszthatod, ha a lehető leghosszabb ideig szeretnél játszani.

Játék közbeni súgó és tippek

Játék közben praktikus oldalsó ablakban kereshetsz tippeket és videókat a játékhoz – ez ideális, ha nehezen megy egy meghatározott kihívás vagy szint.

Rögzíthető és megosztható játékélmény

Az Xperia 1 III mobillal végtelenül egyszerű kiváló minőségben felvenni és megosztani a játékban elért sikereid.

Soha ne maradj le a játék legjobb pillanatairól

Bármivel is játszol, az I.V. felvétel (Időzített visszanéző felvétel) automatikusan előre rögzít 30 másodpercet a játékmenetből. Így könnyen visszapörgetheted és rögzítheted a döntő (például győzelem előtti) pillanatokat, majd megoszthatod az interneten.

Kiváló minőségű, akár másodpercenként 120 képkockás játékfelvétel

Mostantól dicsőségük teljében élheted újra a diadalmas pillanataid az akár 120 képkocka/másodperces, minőségi felvételnek köszönhetően.

Módosítható hangbeállítások

A játékok menetéről rögzíthető videók elkészítését és online megosztását segítő hangkeverővel külön szabályozhatod a játék hangerejét és a sajátodét a kiegyensúlyozott hangzás érdekében. Ráadásul akkor is készíthetsz felvételt maximális hangerővel, ha úgy játszol, hogy a headseten alacsony hangerő van beállítva.

Készíts képernyőképet a nagyszerű pillanatokról

Képernyőképet szeretnél készíteni egy meghatározó pillanatról vagy emlékezetes diadalról? Mi sem egyszerűbb – az Xperia 1 III 30 másodperc alatt akár 600 kép rögzítésére képes.

A túlmelegedés megelőzése

Ha játék közben töltőkábelt használsz, a hőcsökkentő teljesítményszabályozás a telefon rendszerét közvetlenül a töltőről táplálja az akkumulátor feltöltése helyett. Ez csökkenti a hőterhelést, elősegíti a játékteljesítmény fenntartását, és hosszabb ideig megőrzi az akkumulátor jó állapotát.

[A] KI = magas hőmérséklet [B] BE = alacsony hőmérséklet

Játékhoz optimalizált teljesítmény

Az Xperia 1 III kiváló játékélményét Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ processzor optimalizálja.

Vedd a kezedbe az irányítást a DUALSHOCK®4 vezérlővel

Ha még jobban szeretnél szórakozni utazás közben, összekapcsolhatod az Xperia 1 III készüléked egy DUALSHOCK®4 vezérlővel, és különféle androidos játékokkal játszhatsz.

A hang szerelmeseinek

Halld úgy a zenét, ahogyan a szerzők és az előadók megálmodták

A Sony Music Entertainment közreműködésével tökéletesített hangzású Xperia 1 III igazán hiteles zenehallgatási élményt biztosít, akár a fejhallgatót, akár a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzót használod.

3,5 mm-es csatlakozó a tökéletes hangminőségért

A felhasznált anyagok és elektronikus részegységek fejlesztéseinek köszönhetően az Xperia 1 III 3,5 mm-es audio jack csatlakozó nem csupán kényelmet kínál, hanem valósághű hangminőséget is. A torzítás kisebb, főként a közepes és a maximális közti hangerő-tartományban, és valósághűbb hangzást nyújt – tiszta együtthangzók, lágy vokálhangzás és mély basszusfutamok.

Tapasztald meg a 360 Reality Audio hangot – mintha az előadó mellett lennél

Merülj el a hangtengerben, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. A zene még soha nem volt ilyen magával ragadó és valódi, mint a 360 Reality Audióval. Az Xperia 1 III telefonnal vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatón, illetve a beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzókon is élvezheted az élményt.

Alakítsd sztereó zeneszámaidat „360 Spatial Sound” hangzásúvá

Ha 2 csatornás sztereó forrásból hallgatsz zenét, működésbe lép az új 360 Spatial Sound technológia, amellyel az Xperia 1 III valós időben keveri fel kedvenc sztereó zeneszámaid, így magával ragadó hangélményt nyújt. A helyi hangfájlokkal és streaming szolgáltatásokkal egyaránt működő technológiával még élvezetesebb a zenei élmény.

Még nagyobb, személyre szabott élmény

Egyes Sony fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás használata esetén elemeztetheted a füled formáját az Xperia-kameráddal, így egyéni zenei élményben merülhetsz el.

Fejlett hangsugárzók az elsőrangú hangzásélményhez

Az Xperia 1 III nyújtotta kimagasló zenei élmény egyik kulcsa a továbbfejlesztett hangszóródizájn.

Teljes értékű sztereó hangsugárzók az erőteljesebb hangzásért

Az Xperia 1 III a telefon elejébe beépített, teljes értékű sztereó hangsugárzókkal büszkélkedhet, amelyek nagyobb teljesítményt nyújtanak az előző modellnél. Akár videót nézel, akár zenét hallgatsz, magával ragadó, kiváló minőségű hangélményben lehet részed.

Új felépítésű hangsugárzódoboz a rezgésmentes hangzásért

Az Xperia 1 III új felépítésű hangsugárzódobozzal rendelkezik, amely fokozza a hangnyomást, ugyanakkor meggátolja a vibrálást.

Az összes zenéd minőségének javítása mesterséges intelligenciával

A DSEE Ultimate minden digitális zene minőségét feljavítja az MI segítségével, és automatikusan, valós időben javítja a hangfrekvenciát és a dinamikatartományt. A magas és a mély tartományok is jobban szólnak, és minden egyes szám közel High-Resolution Audio minőségben szólal meg. Vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal is működik, helyben tárolt fájlokkal és streamelésnél is.

Az alkotó elképzeléseinek megfelelő minőségű és részletességű zene

A High-Resolution Audio vagy a High-Resolution Audio Wireless hangzásnak és az LDAC-technológiának köszönhetően a hangok teljes spektrumát visszaadó zenét hallgathatsz, amely az alkotók szándékának megfelelő dinamikával és részletességgel szólal meg.

Filmművészeknek

Cinematography Pro „CineAlta technológiával” – 21:9-es videorögzítés

A profik által használthoz hasonló paraméterekkel és színbeállításokkal vehetsz fel filmet. A digitális mozikamerákat fejlesztő mérnökeink szakértelme, a Look színkezelési előbeállítások, a 21:9-es képarány, a 4K HDR minőség, a 120 képkocka/mp-es lassított felvételi mód, valamint a 24, 25, 30 vagy 60 képkocka/másodperces képrögzítés révén minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll.

Négy sokoldalú objektív biztosít további kreatív lehetőségeket

A négyféle sokoldalú, akár 105 mm fókusztávolságig terjedő objektív segítségével bővítheted a fényképezési repertoárodat, és új szintre emelheted a filmművészetedet.

Készíts lélegzetelállító lassított felvételt 4K HDR 120 képkocka/mp. minőségben

Kiváló minőségű 4K HDR lassított felvételeket készíthetsz 120 képkocka/mp sebességgel a hatásos és kifejező pillanatok megörökítéséhez.

Szélzaj nélküli, tiszta hangot rögzíthetsz

Az Xperia 1 III az iparág csúcsteljesítményét képviselő hangcsatorna-szétválasztási technológiát is magában rejti a rendkívül hatékony szélzajszűrés érdekében.

Intelligens szélzajszűrő [1] KI [2] BE.

Egyszerűsített filmkészítés

Az Xperia 1 III több kezelőfelületi fejlesztést is kínál, amelyek kifejezetten a videókészítők igényei alapján születtek.

A hátralévő felvételi idő ellenőrzése

A munkafolyamat irányítás alatt tartásához könnyen ellenőrizheted, mennyi memória maradt szabadon, és mennyi felvételi idő áll még rendelkezésre.

Egyszerű hozzáférés a felvétel beállításainak adataihoz

Az Xperia 1 III készüléken könnyen ellenőrizheted, milyen paramétereket használtál egy bizonyos klipnél, így más projektekre is alkalmazhatod őket. Mostantól minden klip paraméterei között megtalálható a felbontás, a képkocka/mp., a Look színbeállítás, az objektív, a képstabilizáló, a fehéregyensúly, az ISO-érzékenység, a zárszög/-sebesség, a fókusz és a hangszint.

Tartsd szemmel a hangszintet

Mostantól könnyebben ellenőrizheted a hangszintmérőt, így mindig tudhatod, mikor lépi át a hangszint a csúcsértéket, mivel a maximális szint jelzése 0,5 másodpercig folyamatosan látható.

Egyszerűen elérheted és visszajátszhatod a klipjeid

A felvételeid áttekintéséhez és rendszerezéséhez egyszerű pöccintő mozdulatokkal könnyen elérheted és visszajátszhatod a klipjeid.

A teljesítményért

 

A szükséges sebesség

Az 5G és Wi-Fi 6 kapcsolatot a legújabb Qualcomm® mobilplatformmal és innovatív akkumulátortechnológiákkal ötvöző Xperia 1 III magasra teszi a lécet az okostelefonok teljesítménye előtt.

Próbáld ki a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatformot

Az Xperia 1 III teljesítményét a Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G mobilplatform biztosítja a neked kijáró prémiumélményért. Hozd ki a legtöbbet az Xperia 1 III profi minőségű kamera, intelligens személyi asszisztens és elit játékgép képességeiből – valóban globális, több gigabites 5G sebességű kapcsolattal.

Megbízható akkumulátor

4500 mAh kapacitású akkumulátorával az Xperia 1 III bőséges energiamennyiséget biztosít egész napra, töltési funkciói pedig a maximális kényelmet és a hosszabb akkumulátor-élettartamot szolgálják.
Vezeték nélküli töltés és akkumulátormegosztási funkció a maximális kényelemért

Csak helyezd az Xperia 1 III készüléket vezeték nélküli töltőre, és kényelmesen feltöltheted az akkumulátort. Az akkumulátormegosztási funkciónak köszönhetően az Xperia 1 III más eszközök töltőlapjaként is használható.

Dizájn

Egyedi megjelenés és tapintás

Az Xperia 1 III esetében a kellemes tapintású, minőségi alapanyagok merész, jellegzetes dizájnnal párosulnak. A hátoldali matt üvegtől a homokfúvott fém keretig a forma és funkció ellenállhatatlan ötvözete.

Egyedi stílus 

Az Xperia 1 III színválasztékából biztosan kiválaszthatod az ízlésednek megfelelőt.

Egyedi stílus 

Az Xperia 1 III színválasztékából biztosan kiválaszthatod az ízlésednek megfelelőt.

Por- és vízálló 

Azért, hogy nyugodtan használhasd, az Xperia 1 III az IP65/6833 minősítés szerint por- és vízálló.

Tartós kialakítás

Az Xperia 1 III Corning® Gorilla® Glass Victus™ kijelzője az eddigi legstrapabíróbb Gorilla® Glass – mind leejtés, mind karcállóság szempontjából jobb lett az elődeinél.

Párhuzamos feladatvégzés egyszerűen

A számos praktikus többablakos funkcióval rendelkező Xperia 1 III kifejezetten több alkalmazás párhuzamos futtatására készült.

 

Specifikáció

Hardware teljesítményAnTuTu: 607423 (v8)

SIM kártya típusanano-SIM

Műszaki jellemzők

Processzor típusa
 • SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 888
 • GPU: Adreno 660
Processzormagok száma8 magos
Processzor sebessége2.84 GHz
RAM12 GB
Belső memória mérete256/512 GB
Memória bővíthetőIgen
Memóriakártya típusamicroSD

Szoftver

Operációs rendszerAndroid

Kijelző

Kijelzők száma1
Kijelző mérete6.5″
Kijelző felbontása3840 × 1644 pixel, 21:9
Kijelző típusaKapacitív OLED 1B colors, HDR BT.2020
Képfrissítési frekvencia120 Hz
Egyéb kijelző tulajdonságok
 • 1 milliárd színárnyalat
 • Gorilla Glass Victus

Kamera

FényképezőVan
Előlapi kameraVan
Előlapi kamera felbontása8 MP
Hátlapi kamerák száma4
Első hátlapi kamera felbontása12 MP
Második hátlapi kamera felbontása12 MP
Harmadik hátlapi kamera felbontása12 MP
Negyedik hátlapi kamera felbontása0.3 MP
AutofókuszVan
Beépített vakuVan
Retina szkennerNincs
LiDAR szkennerNincs
ToF szenzorVan
VideofelvételVan
Maximális video felbontás3840 × 2160 @ 120 fps

Multimédia

MP3 lejátszóVan
FM rádióNincs
Video lejátszásVan
Internet böngészőVan
JátékVan

Kommunikációs csatornák

Adatátvitel
Wi-Fi
Wi-Fi Direct
NFC támogatás
Bluetooth
Csatlakozók
USB Type-C
3.5 Jack fülhallgató kimenet
Hálózati kapcsolatok
GSM
GPRS kapcsolat
EDGE kapcsolat
UMTS (3G)
WCDMA
HSDPA
HSUPA
LTE támogatás (4G)
5G támogatás
Navigáció
GPS
GLONASS
Beidou (BDS)
Galileo
QZSS
Szenzorok
Ujjlenyomat-olvasó
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Közelségérzékelő
Iránytű
Barométer

Akkumulátor

Akkumulátor típusaLi-Pol
Akkumulátor kapacitás4500 mAh
Vezetékes töltési teljesítmény30 W
Vezeték nélküli töltésVan

Üzenetküldés

MMSVan
E-mailVan

Méretek

Hosszúság165 mm
Szélesség71 mm
Vastagság8.2 mm
Tömeg186 g

Funkciók

Dual SIMIgen
Tripla SIMNem
CseppállóIgen
VízállóIgen
PorállóIgen
ÜtésállóNem
MP3/WMA/AAC csengőhangIgen
DiktafonVan
NaptárVan
ÉbresztőVan
SzámológépVan
KihangosításVan
Hardware ModemVan

Forrás: sony.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük