Decemberben érkezik a legújabb Red Magic 8 pro gamer telefon

Azok számára, akik kifejezetten a mobilos játékokra épített telefonokat keresik, jó hír, hogy az ASUS ROG Phone után egy másik nagyágyú készüléke, a Red Magic 8 Pro érkezik a karácsonyfa alá.

A legújabb Red Magic 8 Pro hatalmas változásokat ígér az előd Red Magic 7 modellhez képest.

A teljesen újratervezett készülékház modern, flat designnal és egészen szűkre szabott kerettel rendelkezik. A kijelző gyakorlatilag az egész előlapot kitölti. Az új fejlesztésű un. BOE kijelző 1.48mm vastag kerettel rögzül a készülékházba. A kijelző és készülékház aránya így 93.7 százalékos.

Red Magic 8 Pro gamer telefon – újragondolt design

A 6.8 hüvelykes megjelenítő panel 120Hz képfrissítéssel dolgozik. Az ujjlenyomat szenzor – már megszokott módon – a kijelző alatt kapott helyett.

Érdekesség, hogy a Red Magic 8 Pro két változatban lesz elérhető: a klasszikus megjelenés mellett egy transzparens, tehát átlátszó verzió is készült.

red-magic-8-pro-gamer telefon kamera
Átlátszó Red Magic 8 Pro telefon

A hátlap fő eleme az 50MP-es Samsung GN5 szenzor lesz. A másik két szenzor egy 8MP-es ultraszéles és egy 2MP-es makró kamera lehet.

A gépházban a piac legerősebb processzora, a Qualcomm gyári Snapdragon 8 Gen 2 socket muzsikál. Tárhelyből UFS 4.0-s 1TB, belső memóriából pedig 16GB LPDDR5x RAM várható.

Az energiaellátás, az eddigi információk alapján egy 5000 vagy 6000mAh-s telep feladata lesz, ezt 165W-al tölthetjük hipergyors sebességgel.

Mobil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük