Képkeretbe rejtett Sonos hangsugárzó az IKEA-tól

Az IKEA és Sonos cégek által karöltve megalkotott Wi-Fi rendszerű hangsugárzókat egy könnyen egyedivé tehető képkeretbe, az IKEA Symfonisk-ba építették.

A Symfonisk sorozat legújabb darabja 22 hüvelyk magas és 16 széles. Mélysége pedig 2 hüvelyk. Az egyedi és könnyen cserélhető előlapokat fekete vagy fehér képkerethez használhatjuk fel.

Valójában azonban nem képkeretről van szó, saját fotóink helyett csak az IKEA által tervezett előlapokat használhatjuk. Tehát a Symfonisk-al inkább egy kész művészi megjelenésű hangszorót adhatunk hozzá lakásunkhoz. A kép szabadon felakasztható a falra, de akár a padlón is elhelyezhetjük.

Az IKEA megerősítette, hogy az új hangszoró támogatja az Apple AirPlay 2 rendszert és természetesen a Sonos Arc és Beam hangsugárzókkal is együttműködik. Könnyen csatlakoztathatjuk meglévő hangrendszerünkbe és két képkeret párosítható lesz a sztereó hangélmény érdekében.

A hangszórók kezelése a Wi-Fi hálózaton keresztül történik a Sonos alkalmazásával.

A két cég között folyamatos a közös munka, ennek másik eredménye a hamarosan bemutatásra kerülő asztali lámpába oltott hangszóró, de megjelent már polcként funkcionáló termékük is.

A hangszóró megjelenés idén júliusban várható, körülbelül 169 eurós áron, tehát itthon nagyjából 65 ezer forint körüli árcédulára számíthatunk.

Forrás: ikea.com

Audio

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük