Őrületes! Fender Stratocaster gitár a LEGO Ideas-tól!

A LEGO Ideas építőkészlet legújabb darabja egy Fender Stratocaster gitár, melyen olyan legendás zenészek játszottak mint, Buddy Holly, Stevie Ray Vaughan vagy éppen Jimi Hendrix!

Ha meghalljuk azt a szót, hogy LEGO gitár, először biztosan egy aprócska műanyagjátékra gondolunk, amit LEGO City vagy Friends figurák kezébe nyomhatunk.

Természetesen szó sincs erről! A felnőttek számára kitalált LEGO Ideas sorozat legújabb darabja egy 32 cm hosszú, részletesen kidolgozott Fender Stratocaster gitár modellje.

LEGO Ideas - Fender Stratocaster gitár építőkészlet

A gitár LEGO változatának megalkotója egy szlovák LEGO rajongó, Tomáš Letenay, aki a Music to Our Ears versenyre nevezte be alkotását.

Az ikonikus hangszert – és a hozzá tartozó kiegészítőket – összesen 1074 LEGO kockából alkották meg, piros és fekete színvilágban.

LEGO Ideas - Fender Stratocaster gitár építőkészlet részletes kidolgozás

A 36 cm magas és 11 cm széles gitár részletesen kidolgozott, olyan bonyolult részleteket is tartalmaz, mint a hangoló csapok, a tremolo kar vagy a húrok (természetesen 6 db).

A legújabb LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329 készlet árusítása október 1-én kezdődik a LEGO weboldalán, 99 dolláros áron.

Forrás: lego.com

Játék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük