Gamer ujj kesztyű az igazi hardcore játékosok kötelező kiegészítője!

A gamer iparág robbanásszerű fejlődésével a játékok és az azokat futtató eszközök (gamer PC-k, tabletek és mobilok) eladása mellett a ruházati termékek is hatalmas bevételt jelenthetnek a nagy gamer cégeknek.

Razer gamer ruházati kollekció: póló, kapucinis felső

Ezt a folyamatot a Razer már korábban felismerte és folyamatosan új gamer termékekkel és kiegészítőkkel látja el a piacot és a vásárlókat. A Razer Apparel ruházati kollekció mellett székek, maszkok, szőnyegek (!) de még szívószálak is a kínálat részét képezik.

A Razer kollekció legújabb tagja az igazi (bütykös) gamer ujjakra szánt, gamer ujj kesztyű, A Razer Gaming Finger Sleeves!

A bizonytalan nyomogatások és kontroller fogások kora lejárt!

Mostantól a Razer logóval ellátott fekete/ezüst és zöld színben pompázó, 35% ezüst, 5% spandex és 60% nylon szálból készített nagy rugalmasságú, érzékeny szövetből alkotott ujj kesztyűk emelik új szintre a tökéletes gamer irányítást!

Razer gamer ujj kesztyű, maximális irányítás és szellőzés

A maximális irányítás mellett, az anyaghasználat tökéletes szellőzést biztosít a megfáradt gamer ujjaknak.

A szövet vastagsága mindössze 0.8mm, és a kialakításának köszönhetően segít elkerülni az izzadást vagy a zsíros tapadást. Univerzális méretezésük alkalmassá teszi őket arra, hogy valamennyi ujjunkra felhúzhassuk őket.

Egy pár Razer gamer ujjkesztyű ára 9.99 dollár a Razer weboldalán.

Játék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük