Vízálló, kültérre szánt hangszórót dob piacra a Bang & Olufsen

Akár 27 óráig is bírja, a tökéletes hangzású, legújabb B&O hangszóró csoda!

A gyönyörű tervezésű és kitűnő hangzású, otthoni használatra szánt Beosound Emerge és Beolab 28 után most a kültéri kalandok szerelmeseire is gondoltak a B&O tervezői.

Bear Grylls is biztosan szeretne egy ilyet!

A legújabb Bang & Olufsen fejlesztést, a Beosound Explore-t kifejezetten a kültéri kalandokra tervezték. A speciális, karcálló Type 2 alumíniummal borított, porálló és vízhatlan, ennek ellenére mégis könnyű hangszóró, mindent megtesz a tökéletes élményért.

A 1.8 hüvelykes hangsugárzók 59dB-el képesek a basszus hangokat visszaadni, míg a körkörösen kialakított „grillrács” lehetővé teszi a teljes, minden irányba terjedő „True360” sugárzást.

A hangszórók szürke antracit, szürke és zöld megjelenése a Skandináv tájak, természetes színvilágát tükrözik vissza.

A gyártó állítása szerint 27 óráig működőképes hangszóró az alumínium borítás ellenére is rendkívül könnyű, mindössze 631 gramm súlyú. A hangszóró teljes feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

Kialakításának köszönhetően könnyen hátizsákra is rögzíthetjük, de a kézben tartott használat is maximálisan üzembiztos.

A bluetooth kapcsolattal kommunikáló eszköz alkalmas bármilyen Apple, Google és Microsoft termékekhez gyorsan kapcsolódni.

A 199 dolláros áron kínált hangszórók megvásárolhatóak a cég hivatalos oldalán.

bang-olufsen.com

Audio

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük