XBOX Mini hűtő a Microsoft-tól

A Microsoft E3-on bemutatott legújabb termék sokak szerint vicc lehet, de mi van, ha a Microsoft komolyan gondolja?

Kevesen gondolták volna, hogy a Xbox Series X gyártója a sikeres játékkonzol desingjával egy mini hűtőszekrényt, igen, egy mini hűtőszekrényt dob piacra!

Azok, akik jobban nyomon követik a cég híreit talán mégsem lepődtek meg annyira, és visszaemlékeznek Aaron Greenberg marketing igazgató ígéretére, amennyiben megnyernek egy közönségszavazós Twitter versenyt, a sikert megünnepelendő építenek egy hűtőszekrényt.

A versenyt minden bizonnyal megnyerték és ennek eredménye ez a stílusos mini hűtőszekrény lett, mely tökéletesen alkalmas arra, hogy energia- esetleg alkoholos italokkal töltsék fel a Xbox rajongók.

Összesen 12 db. italosdobozt képes magába foglalni a mutatós eszköz.

Még ha nem is vagyunk vérmes Xbox rajongók, azt nehéz lenne tagadni, hogy a hűtőszekrény elég cool és elegáns megjelenésű.

Az Xbox Mini Fridge tökéletes eszköz arra, hogy a szobánkban tartson minket anélkül, hogy a konyháig kellene vándorolnunk némi frissítésért egy izzasztóbb játékmenet közben.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a Microsoft hogyan tervezi a mini hűtőt kiadni, ajándékként vagy limitált kiadású termékként.

Játék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük