Ingyenes Freeform alkalmazással – akár közösen – tervezhetjük meg a munkát vagy a feladatokat!

Végtelen tervezőasztal az Apple-től!

Az iPhone, iPad, és Mac rendszereken elérhető Freeform alkalmazás vizuális eszközt nyújt számunkra, hogy megtervezzük projektjeinket, akár másokat is bevonva a  közös tervezésbe.

A legújabb iPhone, iPad, és Mac eszközök Freeform alkalmazása egy végtelen vizuális eszköz a közös tervezéshez és hatékony brainstorminghoz

A hatékony brainstormingnak  semmi sem szab határt. A meghívott felhasználók a Freeform végtelen vizuális felületét használva szabadon megoszthatnak pl. fájlokat a tervezés során, ezáltal teljesen összedolgozva alkothatnak új tartalmakat.

A közös munka és hatékony együttműködés talán még sosem volt ilyen egyszerű az Apple felületeken. Még FaceTime hívás közben is használhatjuk az új alkalmazást.

A táblázatokat az iCloud felhő tárolja, így a felhasználók szinkronban maradhatnak az eszközök között.

Freeform alkalmazás - végtelen vizuális tervezőasztal

A Freeform fájlok széles skáláját támogatja, beleértve a fényképeket, videókat, hangfájlokat, dokumentumokat, PDF-fájlokat, weboldalakra mutató hivatkozásokat és térképi helyhivatkozásokat, cetliket, alakzatokat, diagramokat és egyebeket. Az iPhone és iPad kamerák képei akár közvetlenül a táblára is beilleszthető.

A különböző ecsetek és rajzeszközökön túl, több mint 700 alakzatot tartalmazó könyvtár áll a tervezők rendelkezésére, hogy szabadon megalkossák terveiket.

A teljesen ingyenes elérhető Freeform valamennyi iPhone, iPad és Mac eszközön elérhető, ha iOS 16.2, iPadOS 16.2 vagy macOS Ventura 13.1 operációs rendszert futtatnak.

https://www.apple.com/newsroom/

Mobil, Tablet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük