TAG Heuer gyártású Nintendo Super Mario okosóra nem csak rajongóknak!

A TAG Heuer weboldalán elhelyezett számláló szerint hivatalosan július 15-én jelenik meg az új TAG HEUER Connected limitált szériás okosóra.

Super Mario okosóra számlap

A minden apró részletében a Super Mario univerzum hősének dedikált óra, természetesen az egyedi megjelenésen túl alap okos- illetve sportóra (pulzus és lépés számláló, GPS lokalizáció) funkciókat is kínál.

A lépésszámlás funkció minden elért mérföldkő (a napi eredmény 25, 50, 75 és 100% teljesítése esetén) után új animációval jutalmazza tulajdonosát, így ösztönözve az aktív életmódot.

Super Mario okosóra limitált kiadás a TAG Heuer és Nintendo cégtől

A rendszer alapját a Google Watch OS adja, ez lehetővé teszi a Google Play áruház használatát is. Így a naptár funkciók, bejövő hívás és email értesítések is elérhetőek az órán, de a TAG Heuer saját sport alkalmazásai, mint a Sport, Golf és Wellness app is telepíthető.

Az óra két változatban, piros (szilikon) és fekete (bőr) szíjjal kerül majd forgalomba.

Pulzusmérő funkció

A limitált szériás (mindössze 2000 példány készült) Super Mario óra ára 2 150 dollár, ami jól illeszkedik a TAG Heuer Connected óráinak árképzésbe.

Az óra számlapja 45mm átmérőjű, maga a készülék 86 grammot nyom. Természetesen 50 méterig vízálló (50ATM) és a 430mAh-s akkumulátor, a cég ígérete szerint 1 egész napos üzemidőt garantál.

Forrás: tagheuer.com

Okosóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük