Hamarosan Samsung Unpacked 2023! Érkezik a Samsung Galaxy S23 széria!

Most már biztos, 2023. február 2-án az egész világ a Samsung Unpacked rendezvényre figyel majd, amikor bemutatják a dél-koreai óriás legújabb fejlesztéseit. Persze, amit mindenki a legjobban vár, az a legújabb Samsung Galaxy S23 széria hivatalos bemutatkozása.

A San Fransisco-ban tartott eseményt online lehet követni a cég hivatalos YouTube csatornáján, a https://www.youtube.com/@Samsung -on.

A bemutató után, megnyílik a lehetőség a Samsung Galaxy S23 telefon előrendelésére is.

Az esemény hivatalos beharangozója komoly fejlesztéseket ígér:

A Galaxy innovációjának új korszaka jön. Innovációinkat úgy alakítottuk ki, hogy hihetetlen lehetőségeket biztosítsanak az emberek számára ma és a jövőben. Az új Galaxy S sorozat a megtestesítője lesz annak, hogyan határozzuk meg az igazi prémium élményt. Emeljük a lécet, és új mércét állítunk fel a telefonok használatával kapcsolatban. Készüljön fel egy csodálatos élményre!

Vajon milyen lesz a legújabb Samsung Galaxy S23 széria?

Mit várhatunk a Galaxy S23-tól?

Designban nem sok változásra számíthatunk, a 3 változatban elérhető S23-tól. A teljesítménye biztosan brutális lesz, hiszen a legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipet ültetik a telefonokba.

A család legerősebb tagja, a Galaxy S23 Ultra biztosan támogatja majd az érintőceruzát, és fifikás megoldásokra vagy szenzorokra is számíthatunk.

Fontos kérdés, hogy a Huawei és Apple útját követve, vajon a Samsung is lehetőséget biztosít majd a műholdas kommunikációra az 5G és 4G hálózatok használata mellett?

A Huawei Mate 50 Pro telefon volt az első, amely a műholdas rendszeren keresztül lehetővé tette SMS küldését, mobilhálózattal nem lefedett helyszínről. A Huawei fejlesztése azonban csak a BeiDou műholdrendszeren és kizárólag Kínában működik.

Az Apple is bemutatta saját rendszerét: az iPhone 14 és iPhone 14 Pro telefonok vészhelyzetben SMS-t tudnak küldeni az USA és Kanada területéről.

Hírek, Mobil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük