A legjobb ingyenes Arcade és Lövöldözős játékok Androidra és iOS-re

Fantasztikus játékok százai közül választhatunk Androidra és iOS-re, ráadásul sokuk egy fillérbe sem kerül! Nézzük a legjobb ingyenes játékokat telefonra vagy tabletre!

Legyen szó reklámbevételekből vagy fizetett extra szolgáltatásokból finanszírozott játékokról, a listán szereplő játékok valamennyi tétele teljesen ingyen játszható alkotás!


A LEGJOBB ARCADE (JÁTÉKTERMI) JÁTÉKOK


SUPER FOWLST 2

A legjobb arcade feeling

Fegyvertelen csirkeként ugrálva, pörögve kell szembeszállnunk a gonosz démonokkal, hogy megmentsük a világot és saját (csirke) hátsónkat.

Super Fowlst 2 arcade játék telefonra

A képernyőkön átívelő kaland során a Flock nevű csirkével ügyesen navigálva és ugrálva kell az ellenségeinket kiütni a végtelen űrbe. Szerencsére dolgunkat az út során megszerezhető extra képességek segítik. Szükségünk is lesz rá, mert a démonok gonoszabbak, a főellenségek pedig nagyobbak, mint az első részben!

Az irányítás pofonegyszerű: a kijelző bal oldalát megnyomva balra ugrunk, jobb oldalát pedig jobbra. Felfelé csúsztatva ujjunkat aktiváljuk a nálunk lévő fegyvert.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


KNIGHT BRAWL

A Fekete Lovag őrült harca

Ragadj kardot és lépj be a furcsa lovagi csaták világába! Ha a Gyalog-galopp Fekete lovagját viccesnek találod, ez biztosan a Te játékod!

A többféle pályán (pl. kastély, kalózhajó) átívelő akció során választhatunk egyéni vagy csoportos ütközetek között is.

Ha a dicsőség és pénzszerzés helyett az sötét oldalt részesítjük előnyben, titkos gyilkolászásokból is kivehetjük a részünket.

A több választható játékmód (Castle run, Tower climb, Evil Wizards) garantálja, hogy hosszútávú és élvezetes szórakozásban legyen részünk!

Az összegyűjtött pénzekből természetesen új eszközöket és fegyvereket is vásárolhatunk, melyek egyedi tulajdonsággal bírnak.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


PINOUT!

Végtelen flipper

A játék klasszikusnak számító Smash Hit és Does not Commute! Race játékok alkotói most ismét egy igazi gyönyszemet tettek le az asztalra!

A Mediocre csapat előtt eddig egyetlen fejlesztőnek sem jutott eszébe az a gondolat, hogy a flipper pályát a végtelenbe terjessze ki és ezzel egy határtalan pályát alkosson a golyónak.

A Mediocre most megtette, az eredmény pedig egy végtelenül gyönyörű és hangulatos flipper játék lett!

A neon designba öltöztett Tron világot, hihetetlenül feldobja a Douglas Holmquist által szerzett ultracool szintetizátor zenéje.

A játék során nincs más feladatunk, mint az egyetlen játékgolyóval minél nagyobb távolságot megtennünk a pályán. Ennél a flippernél tehát nem a pontszerzés a cél, hanem a minél hosszabb játékmenet. A játékidőt az extrák megszerzésével növelhetjük meg.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


A LEGJOBB LÖVÖLDÖZŐS JÁTÉKOK


SHADOWGUN LEGENDS

A legjobb FPS mobilra

A Shadowgun Legends futurisztikus világában az emberiséget egy halálos idegen támadó fenyegeti. Az utolsó reményt a Shadowgun legendás harcosai jelentik.

Legjobb lövöldözős, FPS játék mobilra - Shadowgun Legends letöltés

A Shadowgun újjoncaként kell felvennünk a harcot és leküzdenünk az ellenséget. Ezt több mint 200 pályán és 4 bolygón tehetjük meg (Story módban). Eközben folyamatosan fejlődve és erősítve magunkat kell felküzdenünk magunkat a legjobb harcosok közé és bekerülni a Shadowgun Universe legjobbjai közé.

Minél jobban játszunk, annál több elismerést és nagyobb hírnevet vívhatunk ki magunknak a többi játékostól.

A történet játékmód mellett természetesen rövid csatákat és különböző multiplayeres összecsapásokat is játszhatunk barátainkkal vagy az online játékosokkal .

Karakterünk folyamatos fejlődését 600+ egyedi fegyver, 1000+ páncél és 250+ kiegészítő teszi teljessé.

A lenyűgöző grafika és látványvilág mellé az irányítás is első osztályú. A konzolos játékélményt a virtuális joystick vagy az érintőgombos irányítás teszi tökéletessé. A gamepad támogatás természetesen szintén beépítve.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


SHOOTY QUEST

Tell Vilmos kalandjai

Mr. Arrow macskáját ellopták, így számszeríjjával a kezében felkerekedik, hogy 36 pályán átküzve magát visszaszerezze szeretett kedvencét.

Shooty Quest - legjobb lövöldöző játék ios és android telefon

Útja során több ezer nyílvesszőt kell majd kilőnie. Szerencsére ijjával 360 fokban képes az ellenségre lőni a különböző típusú nyílvesszőkből.

Az irányítás rendkívül egyszerű, de tökéletesre fejleszteni idő lesz, mivel minden ellenségnek megvan a gyengesége és csak a megfelelő nyílvesszővel érhetünk el sebzést.

Az összegyűjtött pontokért cserébe tovább is fejleszthetjük számszeríjjunkat és persze hasznos tárgyakat is vásárolhatunk, ami segít minket a kaland során.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


PEWPEW LIVE

Vajon emlékszik még valaki az 1984-es Robotron: 2084 játéktermi játékra? A többirányú lövöldözős játék célja a minden irányból – és végtelen hullámban – támadó robotok legyőzése és a lehető legtöbb pont megszerzése volt.

Pewpew Live lövöldözős játék telefonra

A játékmenet a FewFew Live esetében is hasonló. A vibrálóan neon környezetben szinte lehetetlen küldetésre vállalkozunk, amikor a zárt térben ügyesen (?) navigálva és lövöldözve azt hisszük, van esélyünk a túlélésre.

A mindössze 2.6 MB méretű játék retró vektorgrafikával és gördülékeny, 60fps animációjával rengeteg rajongót szerzett már magának.

Ha az 5 különböző játékmód nem lenne elég, közös Wi-Fi hálózatot használva akár a barátunkkal is játszhatunk, de saját pályákat is alkothatunk kedvünkre, amiket megoszthatunk akár az egész világgal!

És ami a legszebb az egészben, hogy a Jean-Francois Geyelin által egyedileg fejleszett játék TELJESEN reklámmentes!

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store | Böngészőben


Játék, Mobil, Tablet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük