A legjobb ingyenes játékok Androidra és iOS-re

Fantasztikus játékok százai közül választhatunk Androidra és iOS-re, ráadásul sokuk egy fillérbe sem kerül! Nézzük a legjobb ingyenes játékokat telefonra vagy tabletre!

Legyen szó reklámbevételekből vagy fizetett extra szolgáltatásokból finanszírozott játékokról, a listán szereplő játékok valamennyi tétele teljesen ingyen játszható alkotás!


A LEGJOBB PLATFORM JÁTÉKOK


SUPER CAT TALES 2

A legjobb 2D platform játék

A népszerű Super Cat Bros második része még jobb és szórakozatóbb lett! Alex és barátai visszatértek, hogy egy még izgalmasabb kalandban lehessen részünk!

Super Cat Tales 2 - őrületes platform játék androidra és ios-re

Csillogó-villogó – csoda – játék világ a platform játékok valamennyi jól bevált trükkjével és rengeteg meglepetéssel.

Az irányítás egyszerűen fantasztikus! Mindössze a két ujjunkra lesz szükségünk ahhoz, hogy fussunk (dupla kattintás), ugorjunk (emelvényről és falról). A virtuális D-pad mehet a kukába!

2021 kötelező darabja minden platformőrült gamernek!

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


SWORDIGO

A legjobb 3D platformer/kaland

Egy varázslatos kaland, városok, félemetes erdők és barlangok alkotta fantázia világban, ahol mágikus szőrnyekkel kell megküzdenünk a továbbjutásért és kincsekért cserébe.

Swordigo android és ios játék letöltést - legjobb 3D platformer kaland

A harcok során megszerzett tapasztalati pontok és új varázslatok segítik karakterünk fejlődését. Biztos kardhasználat és mágikus varázslat lesz a siker záloga.

A szabadon testreszabható – és kifejezetten mobil & tablet felületre optimalizált – irányítás szuper játékélményt biztosít!

A több mint 10 000 000 (!) letöltésnél járó SWORDIGO rajongói már a második részt követelik a fejlesztőktől.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


DROP WIZARD TOWER

Klasszikus arcade játék feeling

Teo és varázsló barátainak izgalmas küzdelme, hogy kijussanak a Shadow Order által épített és a jó varázslókat fogságban tartó börtöntoronyból.

A klasszikus, 80-as évekbeli arcade (játéktermi) játékok világát idéző Drop Wizard Tower, több mint 50 izgalmas szintet tartogat számunkra, rengeteg csapdával és ellenséggel. Köztük 8 főellenséget, akikkel vérre menő csatát kell vívnunk.

Drop Wizard Tower - klasszikus arcade játék androidra

Tradicionális mozgás/ugrás/lövés irányítás helyett, mobilra optimalizált autoscrollozó mozgással oldották meg a fejlesztők a játék kezelését, így elég, ha a megfelelő pillanatban adjuk ki a parancsot.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


A LEGJOBB ENDLESS RUNNER („VÉGTELEN FUTÓS”) JÁTÉKOK


Crashy Cats

Végtelen tombolás

Zúzz végig az összes szobán, hatalmas károkat, zűrzavart és káoszt hagyva magad mögött! A Crashy Cats egy tomboló macska története, aki tör, zúz, ugrik és repül keresztül a szobák végtelen tengerén. A rombolás ezzel a játékkal soha nem látott izgalmakat szerez!

Az irányítás olyan pofon egyszerű, hogy leírni sem kéne: a képernyőre kattintva ugrik a macska.

Mint az összes endless runner játék esetében, a Crashy Cats célja is az, hogy a lehetető legtovább romboljunk a szobákon át, és ez persze a megfelelő időzítésen múlik.

Az őrült tombolást egy-egy bónusz pálya teszi még izgalmasabbá.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


ALTO’S ODYSSEY

Vár egy újabb csodálatos utazás

Az Alto’s Adventure után, egy újabb gyöngyszem a Noodlecake Studio-tól. Míg az előző játékban lámákat kellett megszabadítanunk kalandos utazásunk során, az Alto’s Odyssey egy végtelen repüléssel egybekötött kalandos utazás.

Szélfútta dűnék, izgalmas kanyok vagy rég elfelejtett templomok felett szállva telik ez a csodálatos és rejtélyekkel teli utazás.

Alto-n kívül megismerkedhetünk 6 egyedi karakterrel is, akik valamennyien saját képességekkel rendelkeznek.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


Crossy Road

2014-es eredeti változata óra, milliókat ejtett rabul az egyszerű irányítású, „kelj át az utcán” típusú játék.

Crossy Road ügyességi endless runner játék

A folyamatosan bővülő, választható karakterek száma és a végtelen változatban elérhető látványos kudarcok megunhatatlan szórakozást nyújtanak.

Multiplayer módban, osztott képernyőn a legjobb barátainkkal együtt kerülhetjük az akadályokat. De 24 óránként globális kihívásokban is részt vehetünk.

Ingyenes letöltés: Google Play | App Store


Játék, Mobil, Tablet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük