Squid Game játékot „rendez” élőben egy Hotel!

A dél-koreai Gangwon Province tartományban található St. John hotel Instagram oldalán jelentette be, hogy október 24-én élőben megrendezi a Netflix legnépszerűbb sorozata, a „Squid Game/Játsz az életedért” által ihletett játékot!

Az 5 millió won-t, átszámítva 4178 dollár értékű főnyereményt, az a játékos viheti haza, aki a talpon marad a többfordulós gyerekjátékok után.

A játékban való részvétel mindenki számára elérhető, kortól és nemtől függetlenül. A regisztráció díja 10 000 won előzetes foglalás és 12 000 won helyszíni regisztráció esetén.

A játékosok a filmhez hasonló módon és körülmények között versenyeznek, összesen 4 játékot kell leküzdeniük, köztük természetesen a „Piros lámpa, Zöld lámpa” játékot is.

Azok a játékosok, aki pl. csalnak, vagy nem tartják be a szabályokat, azonnal kizárásra kerülnek (szerencsére a filmtől eltérően, nem egy jól irányzott fejlövéssel vetnek véget a játéknak). Természetesen a személyzet a játék végéig nem fedheti fel személyazonosságát.

A játék meghirdetése után 2 nappal (!), elfogyott valamennyi jegy a rendezvényre, így további résztvevőket nem tudnak fogadni. A sikerre való tekintettel, várhatóan több hasonló játéknap is megrendezésre kerül.

Korábban egy Wonju nevű kempingben is rendeztek már hasonló játékot. Azon az eseményen a nyertes, a Frip online platformon elkölthető 45 600 pontot nyerhetett.

Egyre többen aggasztónak tartják ezeket az eseményeket, hiszen Dél-Koreában is érvényben vannak még a covid ellen bevezetett távolságtartási előírások, de a Netflix jogdíja is felmerülhet az ügyben.

koreatimes.co.kr

Film

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük